1PrensAnnesi Drngrkm aynen valla durup durup o anları yaşıyorum acaba ne olack nasıl olacak diye 💙 inş tez zamanda sağlıkla sizde yaşayın💕
semabrcn 1PrensAnnesi bende yarın akşam 8 de doğum yapacağım heyecanınızı ve mutluluğunuzu paylaşıyorum paşalarımız sağlıkla gelsin sevgiler🖐🏻👼🏻
1PrensAnnesi semabrcn ayyy sizde mi 😍😍😍 rabbim seninkinide sağlıkla getirsin inş cnm umarım herşey çok iyi geçer💙 allah yardımcımız olsn
1PrensAnnesi Rain81 sağol cnm🙏🏻 Sende inş hayırlısı ile salı günü al yavrunu kucağına sağlıkla tabiki anlatıcam seve seve abartısız gerçek ve inş en güzeliyle
1PrensAnnesi Sanemiko geldi ki ne geldi❣❣❣ Duramıyorum yerimde inş sağlıkla alayıö yavrumu kucağıma💙 darısı size olsun hayırlısı ile sağlıkla Anlatıcam inş bi doğsun
semabrcn 1PrensAnnesi aminnnn allah herkesin yardımcısı olsun yarın 18.1.18 ya yarına çok doğum var galiba 😂😂😂😂
1PrensAnnesi semabrcn bende öyle diyorum 🤣 heralde yarın doludur hastane 💕 ben bu tarih için ne muz yedm çocuk gelişsn bolca ki bu tarihe doğsun diye bi takıntılı ben değilmdr 🤣
semabrcn 1PrensAnnesi beni doktorum zorladı başta bu tarihe 😂 sonra haftaya ertelemiştik ama nst de sancı ve plasenta yaşlanması olunca gel 18 inde bekleme bi hafta doğurursun dedi😂
Deniz14 1PrensAnnesi ya ne mutlu bana yüzünü gükdğrüp stresini azaltabildiysem❤ Allah ağlatmasın 🙏🏻❤🙈
1PrensAnnesi semabrcn 😍 benimkide 20sine alalım dedi 18olsa eksik yada sorun olurmu dedm hayr yazdım 18i gel dedi bi sevindim ki❣❣❣