edebiyatcianne Goon marka bebek bezi var elimde, çok sayıda paketli açılmamış ihtiyacı olan varsa ya da bildiğiniz ihtiyacı olan birine ulaştırmak için alabilirsiniz, ücretsiz vereceğim. 1 numara.
Gozdecaner edebiyatcianne nerede yaşıyorsunuz gecekondu da ikamet eden önceden oğlumun her kuculenini verdiğim bir aile var şuan veremiyorum ikinci oğlum yolda küçükleri saklıyorum diye
Bmbe21 edebiyatcianne kendi bebeğim için kullanmak isterim. İkizlerim de var sürekli bez ihtiyacı oluyor. Karşı ödemeli kargoyla gonderebilirseniz ben karşılayabilirim
Mucizem47 edebiyatcianne ben mardinde oturuyorum 2inci cocugum eyer kimseye vermediyseniz ben alabilirmiyim gece konduda oturuyorum ozelden numarami verip goruntulu arayip evimi ve dururumu gorebilirsiniz esim calismiyor bu 2 aydır dolap ile gardropstan kendi ve baskalarinin esyalarini satarak gonulerinde ne kopsa verdikleriyle geciniyorum evim kira sobalidir
Mucizem47 edebiyatcianne yazdim allah razi olsun rabbim bin mislini size ve evinize versin inşallah cok sagolun gonderseniz gondermesenizde 🤲🏻☺️
edebiyatcianne Ebruska_92 kayınvalidem getirdi bir tanıdığından almış o da promosyon ikili paketlerde ben kullandım ama bitmedi büyüdü kızım