Ankara-58 Kızlar dün gece karnıma ağrı girdi 3 4 saat sürdü regl agrisi gibi tekrar geçti sancı miydi yoksa bebek kanal doğru giidyo onun agrisi miydi hafta 38+5
EsraKaratas0 Ankara-58 aynı durumu ben de 4 gün önce yaşadım. Ahududu yaprağı çayı içmiştim. Ertesi günün akşamında başladı 4-5 saat sürdü. Kalktım duş aldım biraz yürüdüm geçti. O gündem sonra midemde rahatlama hissedince anladım bebeğin doğuma hazırlandığını
Bayramiye Ankara-58 bende sizle aynı hafta gündeyim iki gündür benimde belimde sızı şeklinde ağrı oluyor karnım yamuluyor resmen bebek sürekli toplanıyor alt tarafıma da baskı oluyor acaba bunlar da belirti mi yoksa kanala mı gidiyor bebek
Ankara-58 Mervee__ 3 saat felan sürdü cnm regl agrisi gibi karın bel bacaklarıma vurdu sonra hafifledi geçti bugünde vajinama doğru baskı var başka bir agri sızım yok
Ankara-58 Mervee__ ilk gebelikte sancim yoktu suyum gelmisti suni almistim sancı naisl birsey bilmiyorum o yüzden ayırt edemiyorum cnm
Ankara-58 EsraKaratas0 bende ikinci kez oldu cnm gece 1 de başladı 5 kadq3 sürdü sonra geçti gün içinde tekrar ağrım sızım olmadi