Aleynakaran Herkese merabalar 39+5 ten selamlar bugün nişanım geldi ara ara gelen sancılarım var 2 gündür,niaşn geldikten ne kadar süre sonra doğum gerçekleşir,sizin nişandan sonra ne zaman doğumunuz oldu☺️
2melkannesii Aleynakaran benim nişan sabah geldi akıntı ve kan karışımı bir şeydi öğlen doktoruma mesaj attım bir gün önce çatı muayenesi oldum ondan mı yoksa nişan mı diye nişan olabilir dedi muayene üzerinden 12 saat geçti dedi 2-3 saat sonra suyum geldi sancım yoktu ama aslında varmışta ben anlamadim doktorum doğum başlamış demişti 🫢
Aysee1123 Aleynakaran Aynı gün 😊 39+3 gecesi 3 te nişan geldi. Sabah 7 gibi hastaneye gittim sancım azdı. 2-3 cm açıklığım varmış suni aldım 5 saatte doğdu bebeğim 👼🏻
Ankara-58 2melkannesii benimde gelen giden sancim var cnm 3 4 saat sürüyor şiddetli sonra geçti sancı miydi qcaab bebek kanala indi onun agrisimiydi bilemedim
Aleynakaran Aysee1123 hadi inşallah benimde olur doğumum biran önce☺️peki ayse hanım nişanınız nasıldı rengi?
Anneelikk Aleynakaran 39+3 de pembe leke geldi gece sabahı ayağa kalkar kalkmaz suyum geldi ve yesilimsi geldi meğerse bebek kakasını yapmış direk sezeryan a alindim