esmerrmm Doktor gündüz iç dedi ama , bana cok uyku yapjyor bir oglum var gece içiyorum dedim , olur dedi , benim gibi icen varmi yemekten kac saat sonra iciyorsunuz iki taneyi
Azra8Engin esmerrmm etkisini 6 saat sonra görmeye başlıyorsun. Gece 12 1 gibi 2 tane içiyordum yatarken
Nur5516 esmerrmm gece yatmadan iki tane alın zaten etkisini geç gösteriyor ben öyle yaptım gün boyu çok ragr ediyordum
esmerrmm Minigiim-vebenn52 doktor öyle söyleyince , benm arkadaslarimda sabah iciyormusta binsupheye düştüm yemekten kac saat sonra iciyorsun
esmerrmm sukran0046 yemekten kac saat sonra aliyorsun cnm duyduguma gore tok alinca cok etki olmuyormus
Minigiim-vebenn52 esmerrmm gece uyumadan önce içiyorum başlarda iki tane içiyordum geçmezse sabah bir tane alıyordum . 37 deyim suan gece yatarken bi tane içiyorum yetiyo çok şükür
sukran0046 esmerrmm aksam yedi yemek yiyorum 9 10 gibi birseyler atştırıyorum gece 12 de felan alıyorum bazen bir tane gece alıyorum bir tane sabah eşim giderken uyandıyor o zmn alıyorum geri 9 gibi kalknca bulantım felan olmuyor kahvaltımı rahat yapıyorum çok sükür
esmerrmm Nur5516 bende rahat ediyorum şükür ama bugun baya midem bulaniyordu karnim tokken aldim acaba oyuzdenmi
Gulsahgunhan esmerrmm banada bulantı için verildi günde 1 kez içiceksin 2 tane iç aynı anda dediler bn 1 sabah 1 akşam içiyorum 2 taneyi aynı anda almadım böldüm ama uykum geliyor gün içinde
esmerrmm Gulsahgunhan gunduz icince uyku yapiyor işte bnde o uuzden gece iki tane iciyorum bide bitane beni tutmuyor malesef
miniksevdamm esmerrmm doktorum gece kullan dedi yatmadan önce 2 tane içiyordum şimdi hafifledi ara ara bitane alıyorum.
esmerrmm Minigiim-vebenn52 amin ama sanmiyorum ilk gebeliktede doguma giderken cantama koymustum o derece 😅