ayyucekose 25+1 haftamdayım karnım çok hafif göbek gibi hamile olduğum anlaşılmıyor sizinde öyle mi ?
Asilmom50 ayyucekose bende daha 11+3 ama karnım kocaman fakat hamile göbeği gibi değil bildiğin gaz göbeği 😂
tugcesakzci ayyucekose 36+0 oluyorum bu gece benim hala anlaşılmıyor 😂 vücut yapısına bağlı demekki iç karnın geniştir
Ccyln ayyucekose diğer 2 gebeliğimde karnım çok çok büyüktü ama şu an 27 haftalığız öyle çok yok karnım çok şükür 😂 olmaması daha iyi bence sonradan orayı eritmek zor oluyor
Hazalamasi Tamamen genetik olduğunu düşünüyorum benim ben şuan 15+3′üm görseniz 6,7 aylık hdmile sanarsınız iç karnım geniş değil sanırım annemde benim gibiymiş genetiğiniz beden tipiniz neyse ona göre geçiyor bebişiniz sağlıklıysa hiç endişelenmeyin 🙏🏻😊🌼
Tuba0404 34 haftalık gebeyim ama daha belli olmuyor göbeğim dışardan bakıldığında.kimi insanda iç karın genişliği oluyor ondan dolayı belli olmuyo
Meliek ayyucekose benim de öyle bekarkenki göbeğim duruyomus gibi geliyor 😂 sadece tek fark alt taraflar sert okadar hamile hissiyatı gelmiyo