sukran0046 Kızıma verecegim isim konusunda çok kararsız kaldım aslında mihra ismi çok içime siniyor fakat anlamından dolayı tereddüt ediyorum bir kac isim daha var sizce hangisi iyi 🩷Mihra 🍡Belinay 🍭Elisa 💗Efnan 🍨Ceylin 🎀Zümra 🌸Lara
Minigiim-vebenn52 sukran0046 mihra isminin anlamı neden tereddüte düşürdü ki sizi anlamadım kötü değil ki bence mihra çok güzel Ve ceylin 🫶🏻
3438FG sukran0046 Belinay. Görümcemin kızının adı. O kadar güzel ki maşallah. Hani derler ya bakmaya kıyamazsın. Maviş gözleri sarışın saçları… ve karakter analizi olarakta aşırı derecede zekalı terbiyeli birisi. Biraz ciddi ama şakaya çok gelemez 😂 Oyüzden bence Belinaayy çok güzel isim 😂
Meral_56 sukran0046 sadece mihra ve lara nin anlamlari dogru digerleri anlami yanlis bilinen isimler arastirabilirsiniz. Zaten Mihra en güzeli bence🌸
Aysunays sukran0046 mihra guzel isim ama kavun karpuz gibi sebzelere gelen hastalik anlami da var ondan mı tereddüt ettiniz?
sukran0046 Aysunays aynen o yüzden yoksa oğlumun ismiyle cok uyumlu oluyor kayra-mihra oluyor yinede sanırım mihra koyarım hrrhalde agzım alşmş sanrm 🤭
Ozr42 Efnan zümra lara çok güzeller . Ceylin için koymayın diye duydum. Yasaklanmış isimlerden galiba iyice araştırın. Benimde bir ara hoşuma gidiyordu.