Ummu__Meryem Kizlar 31nde yumurtlama yasadim ov.testiyle Allahin izniyle gunleri degerlendirdik @mombarbie_ arkadasimda yardimci oldu demem o ki esime test aldirmak istiyorum acaba silik te olsa cikar mi?
tgbmerve Ummu__Meryem catlamdan sonra bazısı 10 günde gorsede , tıbbi olarak ortalama en erken 12. Günde öğreniliyor bazı bayanlar 14 te öğreniyor
ey_ber Ummu__Meryem ben yazdım sandim valla benimde yumurtlama 31 aralıkti değerlendirdik bat 13 ocak ben dün predictor express test yaptım silik bir çizgi çıktı ama daha belli değil her gün test yapasim geliyor
Ummu__Meryem Cgdmerl 28-29gun 7 gun adet goruyorum +program 14ocak gosteriyor adetimi gecen ay 17aralik adet oldum
Cgdmerl Ummu__Meryem çok merak ediyorsanız predictor erken gebelik testi yapın çıkarsa ancak onda silik çıkar. Adetten 6 gün önceye kadar çıkar yazıyordu yanlışım değilse en kalitelisi de bu marka
adaytomomy Ummu__Meryem bende seninle aynı durumdayım 14 ocakta adet olucam ve 31 yumurtlamaydıı bende yumurtlamadan 6 gün sonra test yaptım negatif ama çok acele ettim 😅😅 şimdi bekliyorum adetime yakın ya da geçtikten sonra yapıcam ama beklemek çok zorrr
aysengkk Ummu__Meryem ben 1 hafta sonra kan testi vermiştim benim orda negatif çıkmıştı 1 hafta sonrası evde test yaptım pozitif çıktı yani idrar testinde bence henüz çıkmaz
Deletedmom_99 Bacım 1 ay sonra kesin belli olur. Kitap oku ev işi yapıp ne bilim kafanı dağıt. Baika işle uğraş sen bi onu unut. Git meditasyon yap
Ummu__Meryem Cgdmerl malesef bizim burda oyle testler yok dandik markalar yani pahali olanlar var onada imkan yok
Cgdmerl Ummu__Meryem o zaman biraz daha bekleyin ya da başka bir erken gebelik deneyin her sabah 1 tane yapabilirseniz koyulaşırsa haberiniz olur.