KbK Sdemirel bnde adını burda çok duydum bnde randevu aldım ay sonu için inşallah bizde memnun kalırız arkadaşlar gibi
Sdemirel KbK dün gittim iyiydi ama çok kısa sürdü beş dk bile değil odada durmam bişey soramadan bitti muayene 🫠
Sdemirel KbK dörtte gittim ben yoğun değildi öyle ama kısacık sürdü 🫠genel anlamda kötü değil ama iyi doktor da
Sdemirel hunilimom 16 haftalığım😅yoğun değildi dörtte gittim boştu Ama baktı ultrasonla sonra kağıt yazdı ayrıntılı için sıra al 20 gün sonra görüşelim dedi belki de normali böyledir 😂😂
hunilimom Sdemirel ameliyati varmış belki ona gitmek için acele etmiş olabilir orda mi yaptirican detayliyi
Mlkdznlll İtibar beye gittim iki kere suratsızın teki bin pişman etti beni artık kontrollere özele gidiyorum ama doğumu bende şehir hastanesinde yapıcam şurda bekliyim 🙃
Sdemirel hunilimom olabilir sevdim doktoru ama kalkarken bile elini uzattı yardımcı oldu. İnce detaylar bunlar. Evet 22 şubata randevu oluşturmuştuk daha önceden orda yapıcam nasipse detaylıyı siz 🥰
Mlkdznlll hunilimom çok övmüşlerdi onun için gittim ama hep bi tersleme bilgi vermeme ağlatmaktan beter etti beni odadan çıktığım gibi sağlık bakanlığını arayıp şikayet ettim
hunilimom Mlkdznlll evet yaa malesef öyleymiş bende bir kez gittim niye gelmedin bu saate kadar demişti ikili testi doktora göstermemiştim ya bişey olsa ne sorumsussunuz felan demişti