bulutunannesi33 Ozlemkmrr bende ne guzel sarılmıs yatıyordum esıme amaaaa kalktım duramadım muz yedı havuc yedım kesmedı nutellalı ekmek yedım 😂
Ceylanim Ozlemkmrr butun gun nerdryse acikmiyan ben bu saatler oluncada doymuyorum yememeye ozen gosteriyorum ama yine ac yatmamak adina atistiriyorum 🙃🙃🙃🙃
Aslitiryak Bende açım ama kilo almaktan korktuğun için 2bardak ekşi ayran içtim şimdi midemin bastırmasını bekliyorum birazdan uyurum sabaha dinç bişekilde
Crnarz Aslitiryak ama öyle de yapmayın bende sizin gibi yapıyordum bebeğini düşün dediler ve kendimi aç bırakınca sabah öğürerek uyandım bence yiyin
Aslitiryak Crnarz yesem sabaha aşırı aç kalkıyorum ben Ve inanın bebeğimize kendimide düşünmek zorundayım bebeğim bu bedende 9ay bende ömür geçiricem sağlık açısından önemli
kocisininprensesi Ozlemkmrr yiyorum yatıyorum ama resmen açlığa uyanıyorum 😂 50 kiloyla hamile kaldım ben günde bir öğünle doyardım, 3 gün yemek vermesinler aklıma gelmezdi 😂😂
Reyyank Ozlemkmrr bende duramadım maalesef 🙊yataktan kalktım yedim 🙈 En sevdiğim nutella ekmek 😋 bi de süt alıyorum ohh miss 🤰🏻😊