Sevkiyee Kızlar agda işlerini nasıl yapıosnz suan 25 haftalık hamıleym ve cok zorlanıorm kuafore de utanıom gıdemıorm
BetulMom Sevkiyee 25.haftada göbek daha çıkmamış bile olur ben 34deyim hala kendim yapıyorum.koltuğa bez serip karşınıza ayna koyun hiçbir zorluğu yok
Ozlem5354 Sevkiyee 36+4 haftadan selam 🌸 bende aynı durumdayım kendim de yapamıyorum göbeğimden dolayı, ayna ile de yapamıyorum nasıl yapıyorlar anlamadım. kuaföre de gidemiyorum utanıyorum. Jiletle alıyorum artık yapacak bişey yok.
BetulMom eda9616 benim hep bulantılı zor geçti kilo vermiştim şu an bile az çıktı ondan 😂 kuaför hijyenine güvenmiyorum ben bide cildim çok hassas derim soyuluyor kuaför çok sert yaptığı için
ilongirav Sevkiyee valla jilet bacım 😅 olmuyor yapanı tebrik ediyorum, kuaföre de gidemiyorum. artık olduğu kadar napalım zaten hastanedekiler takılmıyor böyle şeylere sizde kasmayın hiç yapabildiğimiz kadar artık 😂
Elifshn04 3 gün önce yapayım dedim ve üç dudak kısmında yırtılma oldu kanamam oldu siz siz olun asla tek başınıza kalkışmayın doğum olmasın diye dua ettim ıylestı sayılır
Yasanixxxx Sevkiyee agda tek basına yapılabilecek birşey değil iyi bir kuaföre gidin temiz ve hijyene dikkat eden bir yere