Roseninmelekleri Fatmanaz evet bu uyku sorunu bendede var 25+6 haftalik hamileyim tam uyku zamanı diyorlar ama ben sabahliyom resmen ogleginde 2yada 3 saat uyuyorum doğum sonrası zaten uyku yok ben napacagim bilmiyorum ve ikizlere hamileyim 🤷♀️🙇♀️
Fatmanaz Alpasel uykum var ama olmuyor uyuyamıyorum 34 haftalık olacağız artık ondandır diyeceğim ama bilmiyorum
Fatmanaz GamzeCan Ben bazen öğlen 1 saat uyuyorum oda yemek molasında yoksa gümde en fazla 4-5 saat uyuyarak ayakta duruyorum
Fatmanaz Cemre2019 33 hafta bugün ama doktora göre 33+5 ağzımı kapatmadan uyuyamam normalde şimdi ağzım kapalıyken nefes alamayacak boğulacakmış gibi hissediyorum
Fatmanaz GamzeCan çalışıyorum ama işten erken ayrılmak istemiyorum Doğumdan sonra kızımla daha çok vakit geçirmek için
Fatmanaz GamzeCan diş teknisyeniyim işimde zor sürekli ayaktayım ama ne yapayım pes etmemek istiyorum çok dua ediyorum bebeğim erken gelmesin ve ben 37. Haftama kadar hastanede kalabileyim diye
Fatmanaz Roseninmelekleri maşallah ikizmi ay bal küpleri ya ☺️ Normal uyuyamamanız allah bağışlasın ben sizin yerinizde olsam heyecandan 9 ay uyumam ☺️😂
Roseninmelekleri Fatmanaz teşekkür ederim canım keşke 9 ay dursalar ama imkansız erken doğum tehlikem var duâm 37 yi görmek istiyorum daha iyi toparlanirlar sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin hepimiz 🙇♀️