Moms_0809 Sevgitekin Ah canım keşke ben de senin gibi düşünsem yani korkuyorum bir tane kızım var arkamda doğuma gideceğim Çok Zormuş evladını bırakıp ölüm korkusu var tedirginlik var ben
01180322 Sevgitekin eşime kizlar erken gelir diye diye bizde 4 . Trimesterde gireceğiz sanırım son 2🥹😅
Sevgitekin Essss1987 39+1 de gittim nst de falan sancım çıkmadı yok zaten 🤣.yarın yani çarşamba günü muayenem var bakalım ne der bu sefer doktorum bilemiyorum. En son suni sancıya kalcakmışım gibi hissediyorum 🙈
01180322 Sevgitekin nişan yok sancı 30 larda🥹 soğuk almışım her yerim agriyo ama gelise dayalı herhangi bi belirti yok sizin peki 🥹
01180322 Mommmmy_ bnde eşime erken gelir diye diye 39+5 im🥹Nişan yok sancı yok soğuk almışım halim yok heryerim agriyo🥺
Sevgitekin 01180322 çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın son vakitler artık 🙈 bende aynı hiçbir belirti yok
Eyvz Sevgitekin oyy maşallah. Ben 36+6 dayım 5 gün sonra sezeryan doğum yapicam . Hiç canim iş istemiyor . Sürekli yatasım var .
Sevgitekin Eyvz bazen bende öyle oluyorum bazen de çok enerjil çok şükür 🙈😍 sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşAllah