Annesininnefesi Kizlar 15haftaligim ve karnimda acayip gaz var kabizim okadar dikkat ettigim halde afedrsiniz bugun wcde biraz zorlandim yani ıkındım diye bilirim bebege bisey olurd diye korkuyorumm bu durumu yasayan varmi?bebegime bisey olurmu?
GamzeCan Annesininnefesi canım düşük falan riskin yoksa bisey olmuyor bebege tabi cok abartma ama hemoroid olursun ıkındıkça malesef🤷🏻♀️
Dodoveannesi Annesininnefesi bebeğe birşey olmaz ama basurun olursa çok çekersin. Dikkat et. Bol su iç.
Zmraemr Bir sey olmaz ama bol bol su icin kabiz olmazsınız sulu şeyler tüketin.Anne karnında o kadar korunmalı ki her davranisimizda bir sey olsa adım atmayacağız yerimizden
Annesininnefesi Zmraemr aynen oyle adim atiyorum ama korkarak dikkat ediyorum yememe fakat demir ilaci yapti sanirim
Annesininnefesi GamzeCan yok cok sükür sanirim olacam gibi afedersin gecende makattan kan gelmisti :(
Dodoveannesi Annesininnefesi magnezyum da kullanın ama Demir ilacı ile aynı anda içmeyin. Mümkünse 10 dk arayla. Böylelikle kabız olmaktan kurtulursunuz Ya da bir gün Demir bir gün magnezyum alın
GamzeCan Annesininnefesi doktora mutlaka görün canım ilerlerse doğumdan sonra ameliyata kadar gidiyor😔 kabızlık icin ilac falan istemedn mi doktorundan😔
Asafeymeninannesi Cik geçmiş olsun o haftalarda bende aynı şekilde sıkıntılar yasadim ve düşüğe yol açar mı diye kendimi yedim bitirdim doktoruma danıştım osmolok süspansiyon kullan günde 3 defa dedi kullanmama gerek kalmadan atlattım çok şükür araştırın isterseniz söylediğim ilacı
Annesininnefesi Asafeymeninannesi saol insaallah bende ilacsiz atlatabilirim sali gunu kontrol bakalim duzelmezsem soyliyecem
Annesininnefesi GamzeCan duphalac kullandim baslarda bayadir yasamadim problem simdiki doktorum da duphalac kullanma gerek yok normal yolla gider dedi