Vaveylaa_2727 Merhaba bat 26 27 Ocak bebek istıyoruz tabi Rabbim nasip ederse inşallah benimle birlikte aynı düşünceyle bebek bekleyıp adet tarıhı aynı olan varmı aranızda canlar bırlıkte bekleyelm destek olalım bırbırımıze ne dersınız
Zeyna27 Vaveylaa_2727 22 Ocak canım bugün saat 11 de öğlen çatlatma iğnesi oldum 3 adet yumurtam vardı 2 si tam çatlama boyutunda ama diğeri de küçük değildi yarın başlayacağım çalışmalara 2 gün üst üste sonra gün aşırı devam ederim hayırlısı olsun hepimiz için
Vaveylaa_2727 Kur hadi hayırlısı inşallah canım gönlümüzde olanın en hayırlısını nasıp etsın Rabbım 🥰
Vaveylaa_2727 Kur adetin ne zaman canım peki ben erken test bıle yaotım şimdiden düşün sen sabırsızlıgımı 🙈🥰
xEndless @Vaveylaa_2727 benim de bat 23 Ocak Bugün ultrasonda baktı doktorum yumurta 15 mm perşembeye kadar büyür o günü mutlaka değerlendir boş gecme dedi Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲
Vaveylaa_2727 xEndless yumurtlama günün mü perşembe günü canım benm dün dü yumurtlama günüm değerlendırdım bende çünkü aminn canım inşallah
xEndless @Vaveylaa_2727 kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra döngüm oynadı benim normalde bugün reglin 14. Günü ama doktor ultrasonda 15 mm gördü yumurtayi perşembeyi değerlendir gelişir daha dedi reglden önce test yap pozitif çıkarsa hemen bana gel dedi gebelik olmazsa da reglin 5. Günü ilaç başlarız dedi biraz karışık benim durumlar o yüzden
Vaveylaa_2727 xEndless hmm hakkında hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim isterse olmazlar olur takma kafana varsa kısmetımızde olur inşallah yeterki sağlık olsun