yavrularim2019 sol tarafimda ağrı başladı küçük aksama kadar büyüdü ağrı ogun sabahladım resmen sonra ağrı kesildi karin ağrısı olarak başladı 15 yada 20 dk arayla giriyor saniyelik ağrı akşam işten eşim geldi hastaneye gidelim dedim doktoruma aradık gittik sanci başlamış 20 haftaliktik ozaman zaten 1 hafta olmadi 2 gün hastanede yatmıştım mide bulantısı yüzünden çok kusma falan yoktu kan idrar tahlili yapıldı bisey cikmadi 1 hafta rapor verdi doktorum rapor biteceği gün bu olay oldu doktorum yatış verdi kanimda enfeksiyon cıktı meger bu tetiklemiş o 5 gün hastanede yattim ama sancıyı iğneler ılaclarla durdurdular eğer açılma kanama olsa kaybediyordum 😪 hergun nts ye bagliyorlardi sonra durdu sukur ama bu sefer gizli sancıya döndü şuan ilaç kullanıyorum karnım gerildiği zaman eğer karin ağrısı gibi bisey olursa hastaneye gitmem gerek şuan 25+6 günlük olduk şükürler olsun hergun gün sayiyorum sağlıkla kucagima almak için yatıyorum evde artik zor süreç artik uyku falanda yok şu günleri bi an önce atlatıp kucagima almak istiyorum rabbim sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin 🙇♀️