Nesli46 Kızlar 20+1 akşam ağrım oluyor bazen otururken yada yaslanırken ama yan uzanırken çok rahatım oturduğum zaman bi nokta taş gibi oluyor poposunu dayıyor sanırım sizde oluyormu orası sertken ağrıdan oturamıyorum şiddetli bir gaz sancısı varmış gibi ağrı oluyor 16 haftadan beri tekme hissediyorum bide bu aralar baya sert hissediyorum babamızda hissetti ablamda hissetti çok güzel birşey ama şimdiden can yakıyor 😣💕
tatlibebegim_ Nesli46 bende 23 haftalığım taş oluyor toplanıyor sanırım bi yere sonra bi iki dokunuyorum kaçıyor😅
Kloroform Nesli46 ben de 20 haftalığım, çok ağrım oldu karnımda bir kaç gün,sertleşmede oluyordu. Dayanamadım dra gittim, idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum. Sizin de öyledir demiyorum ama bir değerlendirin.
Sysedayilmaz Nesli46 benimde 20+5 karnımda bi sertlik taş gibi oluyor ağrılar oluyor sizin geçti mi acaba bu durum doktora gitmem gerekli mi
Gulsh61 Nesli46 benimde 24 . Haftam aynı durumlar bende de var karnım bazen kaya gibi sert oluyo özellikle alt göbek kısmı sonra yumusuyor ağrıda var ara sıra relg sansıcı gibi sancı vuruyor herkeste olduğuna göre normal kabul gören seyler
Nesli46 tatlibebegim_ haahahah🤣ben dokunmaya kıyamıyorum bişey olur diye bide çok ağrı olunca dokunmak bile mümkün olmuyor çok hareketli bu aralar sizinkide öylemi acaba kötü bişey mi sürekli hareket etmesi randevu 17 sinde🙄
tatlibebegim_ Nesli46 hiç durmuyor ki yerinde son 1 haftadır içerde taklalar atıyor resmen ama dün durgundu 😌
Nesli46 tatlibebegim_ evet benimki de 3 gün durgundu dünden beri hiç durmadı nerdeyse acısını çıkartıyor sanırım😄
mystery00 tatlibebegim_ bende 20+3üm 2 gündür hissetmiyorum sanki karnımda bebek yokmus gibi hissediyorum niye öyle sizce
Nesli46 Kloroform enfeksiyon olunca karında değilde karnın alt kısmında kasıklara doğru sertlik oluyor genelde sağlı sollu ama bu farklı göbek deliğimin sağ kısmı yumurta gibi oluyor bebek poposunu dayıyor sanırım 😄
Gizem9688 Kloroform benim de öyleymiş. Monurol yazdi ictim tek dozluk. Fakat cok tutamadim idrarimi. Insallah yine de yarari olur
tatlibebegim_ mystery00 bende dün hiç hissetmedim durgundu bi öğlen bide gece yatarken hissettim başka hissetmedim 27.haftaya kadar düzensiz oluyormuş zaten
Nesli46 mystery00 pozisyondan kaynaklı da olabilir bende 3 gün hissetmedim ara sıra sanki minik kıpırdama hissettim içerde o kadar şimdi başladık acısını çıkartmaya 💕
Nesli46 Sysedayilmaz o durum geçmez doğuma kadar devam eder 35 hafta oldum ve bende geçmek değil çoğaldı her gün düzenli olur toplar kendini bebiş bi yerde gayet normal canım❤️🥰