tgcctk Adetim 2 gün gecikti,bugün test yaptım negatif😒 Adetlerim hep düzenlidir şehir değişikliği yaptım ondan olma ihtimali de var ama ben sürekli şehir değişikliği yapıyorum hiçbirinde gecikmem olmadı, bilemedim🤷🏻♀️ Sizlere danışmak istedim şimdiden teşekkürler🙋🏻♀️
Smiley87 tgcctk idrar testlerinde hemen çıkmayabiliyor canım 2-3 gün daha bekle adet olamazsan tekrar yaparsın🤗
BusraEda tgcctk asıl kan testinde erken bile olsa net sonuç alırsın . kan testi en iyisi . yada yedekte idrar testin varsa. Sabah ilk idrarla yap testi. 🙏🏻
Deletedmom0333 Merhaba Canım benimde 2 gün gecikmisti idrar testinin birinde silik çıktı 3.gun yaptım bişey çıkmadı gittim kan testi yaptırdım cikti bence bi kan testi yaptir
tgcctk Deletedmom0333 Merhaba canım,çok heyecan yaptım sürekli lavaboya gidiyorum regl oldum mu diye olmadığımı görünce seviniyorum ama test negatif çıkınca da üzüldüm en iyisi 1 gün bekleyip mi kan versem bilemedim🤦🏻♀️
Deletedmom0333 tgcctk bende senin gibiydim rüyalarıma bile girdi ı iki gün resmen adet oldum zannedip uyanıp bakıyordum bence bekleme varsa kan da çıkar zaten
Ayse1 Erken gebelik testi var ben onla yapmıştım adet olacağım gün yaptım iki çizgide çok net çıkmıştı .onlardan alabilirsiniz
Ayse1 tgcctk kan testine gidin bence sabah orası kesin çözüm.hatta ben ilk denediğimiz aylar 10günde bir kan testi yaptırıyordum 😂😂