Aysimamom37 Beş gün önce dogum yaptım acil szeryana alındım bebegin eşinden ayrılmasından dolayı bunu yaşayan başka biri varmı ikinci gebeliginde aynı sorunu yaşadımı merak ediyorum tek olmadığımı bilmek istiyorum lütfen varsa cevap verin
MasalAlparslanMom Aysimamom37 kuzenim o şekilde acil sezeryana alındı dediğiniz gibi ilk doğumda..ikinci doğumda sorun yaşamadi ama hep takipliydi yine riskli bölümde geçti ikinci gebelik
Zehr4k Aysimamom37 Bende 2016 Ağustos ayında ilk gebeligimde bu şekilde doğum yaptım acil sezeryanla doktorum bu düşük dedi Allah’a bin şükür evladım sağ sağlim 😍 Şuan ikinci gebeliğim ama gözetim altında geçiyor daha hassas ve dikkatli oluyorum Rabbimin izniyle sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım inşÂllah 🤲🏼 Doktor aynı riski taşıyorsun ama ne olur bilemeyiz dedi.
huzunkovankusu Aysimamom37 ikinci gebeliğimde yaşadım evet 34 haftada acil sezaryenle doğum yaptım ben de 🥹 sizin kaçıncı haftada oldu
Ebru-29 Aysimamom37 ben değil arkadaşım yaşadı. Bir şey olmadı ama 2. Bebeği erken doğdu ancak çok sağlıklı. O sigaraya bağladı içiyor musunuz?
Aysimamom37 Zehr4k Allahım inşallah sag salim alırsınız benimde ilk gebeligim beş gün önce dogum yaptım acil sezeryana alındım önceden doktorlar bunu göremiyor degil mi
Zehr4k Aysimamom37 Bu gerçekten ön görülebilen bişey değilmiş hatta ben doğumdan çıkınca şey demişti milyonda bir olur oda sana denk geldi ☺️ Rabbim hayırlı uzun ömürler versin Evlatlarımıza onları en güzel şekilde yetiştirmeyide nasip etsin hiç üzülme Rabbimin mucizeleri bunlar demekki o vakitte gelmesi gerekiyormuş bizler bilemeyiz..
Aysimamom37 huzunkovankusu 39+5de doguma gittim suni sancı deniyoduk habersiz birden kan boşaldı acil sezeryana alındım kısmen ayrılmaydı tamamen ayrılmamış dedi doktor ameliyattan sonra.
huzunkovankusu YldrmNUR Hiçbir fikrim yok. Henüz doktorumla da konuşmadım. Doğumda patoloji de almışlar. 40 ımda kontrole gideceğim orada konuşacağız.
Aysimamom37 Ebru-29 Yok içmiyorum ama sigara kullananlarda oluyormuş tansiyonu şekeri olanlarda felan risk daha yüksek ancak hiçbiri bende yokken oldu bunuda tıp açıklamıyor nasipte varmış oldu diyoruz artık doguma alındıgım gün yogun kanamayla kendini belli etti evde kanama olmadan ölenlerde varmış çok tehlikeli birşey ne yazıkki
Aysimamom37 Zehr4k Aynen banada öyle dedi tek olmadıgımı bilmek cidden rahatlattı normal istiyordum 39+5 de suyun azalma var gibi oldugu için yatışım verildi birden böyle bişey ortaya çıkınca psikolojimi etkiledi.
amayinedeiyiilerledim Geçen gerinirken aklıma geldi. Bebek eşinden ayrılır mı acaba diye. Sebebi ne ki bu durumun, önlem alınabiliyor mu yani.?
Aysimamom37 amayinedeiyiilerledim Hayır hiçbir belirtisi yok kanama bile olmayabiliyomuş o ayrılma esnerken olan bişey degil tansiyon şeker sigara sebep olabiliyomuş ama bu sebeplerin hiçbiri yokken bende oldu yani tamamen Allah’ın takdiri
huzunkovankusu Aysimamom37 Aynı bana da aynısını söyledi doktor %10 dedi. Patoloji de almışlar sonucunu bekliyorum