11-02- Olivia ay bilmiyorum ki 40 dk dır geçmeyen bel ağrısı var her 15 dakika da bir de kasığıma bi ağrı giriyor karnımda sertleşiyor
Tatar59 11-02- hadi inşallah düzene girer bu şekilde devam eder canım. Allah kolaylıklar versin muhtemelen başlıyor artik
11-02- Olivia hissediyordum ztn hamile olduğumu anladığım andan beri hissettim bebeğimin cinsiyetini de hissetmiştim erkek diye erkek çıktı
Lavinya_21 11-02- takıp et bakalım. Benim önce belimin ortası cok agrımıstı o gectı derken karnımda agrı başlamıstı ve sertlesıyordu ha bire gidince dogum başlamıs denıldı bana
Lavinia1924 11-02- ama korkma canim kaç günlerdir aynı agrilarla bugüne geldim uzan dinlen sancilanma olduğunda nefes egzersizleri yap rahatlatıyor
HayaLim_Panbik Adet sancisinin yuzbin kati dusum oyleyse basladi sanci. Kaka hissi en sonki asama. Ara doktorunu hastaneni
11-02- HayaLim_Panbik devlete gidiyorum arayabileceğim doktor vs yok ztn doğum başladıysa bile 2 saat uzaklıktaki hastaneye gönderiyorlar çünkü burda sezeryan olmuyor
Midwife10 11-02- yine açıklıklığına bakar canım nst de ağrın çıkarsa eğer açıklık da olursa öyle değerlendirir . Bir duş al çok sıcak alma ama uzan bakalım
11-02- Tatar59 hayırlısı bakalım eşim gelene kadar durumu takip edeceğim sonra duş alırm geçmezse giderim
11-02- Midwife10 cnm bana ztn kesin sezeryan demişti çocuk makat gelişi açıklığı önemseyeceğini sanmıyorum herhalde sancılar olursa alır diye düşünüyorum
Bebekbeklrkn 11-02- haftan iyi canım gitsende küveze girermi ki benimde sancı çıkıyor 34 daha 36 olsa daha iyi senin bebek kaç kilo
11-02- Bebekbeklrkn kiloyla alakası yokmuş tamamen bebeğin sağlığına bağlıymış eğer bebek iyiyse küveze alnmazmış ztn cnm ama belli olmaz dedi doktor 38-39 da küveze giren bile varmış
11-02- Esradenizz1 takip ediyorum daha eşim işten gelmedi 8.30 gibi eşim işten gelecek yemek yiyeceğiz geçmezse. Gideceğiz