Zeynooooooo Zeyno223344 ha oylemi memnun okdum isvecin neresinde oturuyorsun ebe kontrolu ne pek anlamiyoru.da azeriyim ben rica etsem analata bilirmisiniz
Zeyno223344 Zeynooooooo ben Dalarna bölgesindeyim ilk başlarda ayda bir çağırıyordu kan tahilili falan alıyordu şimdi haftada bir gidiyorum bebeğin kalp atışını dinletiyor göbek çevresini ölçüyor idrar tahilili alıyor doğum hakkında bilgi veriyor sen nerde oturuyorsun
Kader-cevahir Zeynooooooo ben Almanya’da yaşıyorum her şey yolunda olsa bile 3 gün kalınıyor diye biliyorum
Tatar59 Zeynooooooo ben Türkiye’de doğum yaptım gece 23.22de sabah 10 gibi çıktık. Kontroller yapıldı bebek de ben de iyiydim. Ne gerek var hastanede kalmaya evin konforunda durmak varken.
Semra91 Zeynooooooo hayır ben 3 gün kaldım hastanede herşey yolunda olduğu halde göndermiyorlar öyle hemen kendin ısrarla çıkmak istemediğin sürece bebeğin duyma testi ve u1 hastanede yapılıyor
bahocum Zeynooooooo hangi ülke olduğuna bağlı. Ben daha doğum yapmadım ama almanya’da vajinal doğumdan sonra 3 gün falan kalıyorsunuz
Zeynooooooo bahocum isveçdeyim keçen doktoruma sordum 6 saat söyledi eyerki bebek anne iyiyse 6saat sonra eve gediyorsun
Zeynooooooo Reina baya endiweliyim valla 3cu dogum olmagina baxmayaraq ne ile qarwilawacagimi bilemediyim ucun cok endiweliyim
Reina Zeynooooooo neden endişelisin ? Yani normal Doğumdan sonra hastanede kalmann çok gereği yok zaten bence
Zeynooooooo Reina hastanede kalmak icin endiweli deyilim neyle karwilacagimi bilmediyim icin endiweliyim dil bilmiyorum sanci suresi nasil gecicek onu bilmedigim icin tedirgin oluyorum yoksa hastanede kalib jalmamak biwey deyil
Mervettas Zeynooooooo ben Viyana’da yaşıyorum 2-3 gün kalıyorsun keşke 8 saat kalabilsek ben de bir an önce evime dönmek istiyorum