ElifNbglsahin Mislinam 35+5 günlüğüm bende ve şuan mide yanması yüzünden uyuyamıyorum çok sinirlerimi bozuyor 😤😤 sürekli kusuyorum
mavipanterannesi Mislinam aynı detten müzdelip bir ben😂 8 haftalıgım yanıyo azıma geliyo gaviscon içtim yok suan soda içiyorum ama yok
Mislinam ElifNbglsahin aynen şu anda bende o durumdayım kusacam gibi oluyo geri gidiyor çıldıracam :/ kalkıyorum su içiyorum yine başa dönüyoruz
LaLuna Sanki midem ateş püskürüyor😖kızlar elma sirkesi denedim bakalım işe yarıycak mı ilk defa bir gün erken uyuyayım dedim onda da mide yanmasıyla uyandım cayır cayır
Pinkrose03 Rennie tablet kullanıyorum ağızda eriyor anında geçiriyor siddetle dr isteyin Doğal olarakta soguk sut ve patatesi rendeleyip cig haliyle suyunu sıkıp birkaç damla icin oda ise yariyor
Yenianne25 Doğal yollarla ne denesem olmamıştı şu an 38 in içindeyim ve doktorum mucizevi bir hapla kurtardı beni adı pulcet günde bir tane alınıyor ve 24 saat etkili hatta her gün bile içmeme gerek kalmıyor. İsterseniz doktorunuza danışın ve kullanın kendinize bu eziyeti yapmayın hamileliğinizin son haftalarının tadını çıkarın.