gncglozclk Kızlar bugun çatı muanesi oldum 38+3 deyim karnım da taş gibi doktor olur dedi de karnim niye bu kadar sert 😧 basta kan gibi geldi simdi kahverengi nokta nokta oluyor
havakervan gncglozclk Canım bende çatı muayenesi olduktan 3 gün sonra doğurdum benim de az az kanamam olmuştu
Mommys20 Çatı muayenesinden sonra sanırım kanama olabiliyormuş emin değilim ama ya da nişanınız gelmiş olabilir bunu kimse burdan net cevaplayamaz doktorunuza sorun zaten o sizi ne yapmanız gerektiği konusunda yönlendirir
gncglozclk Babykalamar tsk ederim canım bakalım benim gelcek mi bebısım sızın ne zaman oldu dogum kanamadan sonra
Babykalamar gncglozclk 38+2 de cati muaynesi yapti doktorum. kanamam oldu evde nisanim gelmisti. doktor dogumun baslar yakinda dedi ama 39+2 kadar gelmedi oglum🤣🤣 39+2 se suni fitille dogumum baslatildi dogurdum
Babykalamar gncglozclk suniyi 8 de verdiler 12 kadar dogum sancim duzenli hale geldi nst de ama ben hic hissetmedim guluyordum baya🤣 12 de doktor suyumu patlatti o an basladi 2.5 saat sonrada dogurdum. sunide kendi sancinizin aksina daha siddetli sanci yasiyorsunuz hizlandirilmis gibi
Babykalamar gncglozclk yalan konusamicam cok kotu yani insan napacagini sasiriyo🤣 ama dogumum hizli oldugu icin katlanabildim. insallah kendi sancinizla su gibi dogurursunuz
gncglozclk havakervan yaa ne guzel darısı bana olsun 💕🥰🤲 hala lekelenme oluyor kac gun surer ki karnım da tas gıbı agrım sızım da yok bebek hareketli o kadar
havakervan gncglozclk Benim 3 gün sürdü canım. Bebeği kanala yönlendirme egzersizleri var onları yap ve squat yap doğum başlar inşallah