Yenianneperci35 Merhabalar arkadaşlar 🌸 Ocakla birlikte gelen zamlarla muayene ücretleriniz ne kadar oldu? Ben Manisa/Salihli de medigüneş hastanesine gidiyorum. Muayene 450 den 600 oldu, nst 250 den 350 , doğum 10 binden 15 bin oldu🙈🙈
Beyzanrrr Yenianneperci35 bn üni Hastanesi’nde özel doktora gidiyorum sadece giriş 395 TL diğer şeyler ucretsiz
Sevilaypak Yenianneperci35 benim en son 1000 tl idi bakalım 17’sinde gideceğim daha başında olduğum için doğumu konuşmadım
Serendipity16 Beyzanrrr merhaba bir şey sorucam bu randevuları nasıl alıyorsunuz mhrs üzerinden mi her araştırma hastanesinde doçente alabiliyor muyuz
Anonimkup Yenianneperci35 ay valla çok iyiymiş bizim 1.600 dü yılbaşından önce şimdi kaç oldu Allah bilir neyseki az kaldı doğuma
Yenianneperci35 Anonimkup ilçe olduğu için sanırım bu şekilde. Ben de normalde izmir’de oturuyorum ailem manisa’da diye burada yapacağımmdoğumu
Naciyemutlu Emniyet indirimiyle 750 den 700 e düşüyordu😅 haftaya kontrol var bakalım nasıl olacak. Arkadaşım aynı doktorda sezaryen olmuştu 17.500 e eminim o da artmıştır. Şehir Elazığ
ela23_ Naciyemutlu hangi doktor acaba bende Fethi hanaya gidiyorum onun da muayene ücreti 750ydi yılbaşından önce şimdi sabah muayeneye gidecem bende 37+6 haftalığım doğuma az kaldı ☺️☺️🌸
Moonlight7 İstanbul Sefaköy medipole gidiyorum bende muayene ücreti 650den 900tl oldu, zorunlu sezeryan 21bin-24bin, isteğe bağlı sezeryan 35bin-39bin, normal doğum 14bin-16bin 🥲🥲
Zeynepbayav Moonlight7 hangi doktora gidiyorsunuz bende şuan doktor araştırıyorum Medipol Hastanesi’nnden. Memnun musunuz doktorunuzdan
tuzlulimoon Moonlight7 medipol grubu çok abartı zam yapmadı mı ya😵💫 Ben de esenler medipole gidiyorum muayene ücreti 550tlden 900e çıktı normal doğum 12.000 sezeryan 14-17 bin op.dr.ücreti😒değiştirsem diyorum ama bu saatten sonra başka doktora alışmak çok zor olur
Nuraykutlu Moonlight7 kuveyt türk saĝlam karta %30 indirim yapiyorlar hem doğum hem muayene icin bilgi verilmediyse size sorun gittiginizde.
Melikeevren8 Moonlight7 normalle sezeryan arasında ne kadar çok fark var benim normal 22.500 seseryan 27.500 dedi en son doktor
Melmedusa Antalya Medstar Topçular Muayene 1250 NST 250 Doğumu henüz sormadım ama başka birinden gördüğüm kadarıyla 24.000 olmuş @
SenaBM Yenianneperci35 aralıkta 1400dü yılbaşında daha zamlanacağını duymuştum 😬😬 doğum için yılbaşı öncesi 25-30.000 duymuştum 😂😂 şimdi 50.000 olur
Melikeevren8 SenaBM şöyle bir hakkınız olması lazım eğer yeni yıl ücretlerinden önce doktora gidiyorsanız o ücretlerden doğumu karşılıyor yani yeni yıl zammından etkilenmezsiniz diye biliyorum en azından benim gittiğim doktor öyle bence bi araştırın ☺️
Annesii23 Yenianneperci35 İstanbul muayene 600 den 900 oldu doğum 17 den 25 oldu 🥲 bide dikkatimi çeken diğer bi nokta sezeryan olacağım hastane 1 gece yatış veriyor sadece yani bi terslik olurda 2 gece kalırsam ekstra o gecenin parasını ödemem gerekiyor. Yani nasıl fazla para alacaklarını şaşırmışlar artık bütün hastaneler mi bu şekilde oldu acaba benimki mi böyle
elmaelmaelma Annesii23 ekstra gece kalmak gerektiğinde hepsi öyledir muhtemelen. Çünkü normal doğumda 1 gece, sezaryende 2 gece yatış oluyor fiyatların içinde. Size yanlışlıkla normal doğumdan söylenmiş olabilir mi? Sezaryende hiç duymadım 1 gece olduğunu. 3 gece tutan hastaneler de var.
Hulyaak Annesii23 hepsi böyle maalesef tek gecelik fiyat veriyorlar. Hatayda gelişim hastanesinde muayene 1.100 doğum 19 bin
Sweety11 Smyye0303 medovanın fiyatı bugün güncellenmiş Medicana da 1100 vermiştik Kasım da Şuan Bilmym
nazazra24 Yenianneperci35 hep aynı doktora gitmiyorum değiştiriyorum kimi 400 kimi 500 alıyor en yüksek 500 verdim