Anonim17 Kızlar 58 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum yani sanki çok fazla almışım gibi geliyp bide son aylarda çok kilo alınıyomuş napıcam tecrübeliler bi bakabilir mi nasıl beslenmem gerek yada son aylarda alınan kilo ödem mi yoksa tamamen yağ mı
Mavi3475 Anonim17 Yok canım ya kilon iyi şuan takma okadar son aylarda çok kilo alımıda herkeste değişiyor yani bende 58 başladım 69 doğum yaptım yani son aylar çok alırım kafasına girme sağlıklı beslen yeter aldığını veriyorsun zaten az az sık sık beslen
_Hulya7106 Anonim17 27 haftalık hamileyim 52 ile gamile kaldım şuna 65 im sigarayı yıllardır içerdim bırakamazdım doktorumun baskısı sayesınde birden bırakınca haliyle kiloyu da aldım doğum sonrası hiç bişey kalmaz anında gider diyor herkes beni de rahatlatan bu oluyor inşallah gider aniden 😂
Anonim17 Mavi3475 çok bi iştahım olmuyo elimden geldiğince dikkat ediyorum abur cubur hamur işi falan tüketmiyorum evde ne pişerse o ama insanlar korkutuyo
Mavi3475 Anonim17 kimseye bakma herkes kendine göre yorum yapar doktorun zaten söyler sana kilo olayını az mı çokmu şuan iyi kilon kilo alırım diye yememezlik yapma önemli olan bebeğin şuan onun kilo alması
Anonim17 _Hulya7106 inşallah gider yoksa bide bunun psikolojisi yeter yani insana benim çevremdede çok korkutucu şeyler söyleyen insanlar var🥴