Ayseeegull 37+4 teyiz. Bebeğim 3600 normal doğum olarak ilerliyoruz bugün kilosunu iri olduğunu öğrenince daha çok normal Doğumdan korktum😢 Aynı haftda aynı kilo da olan var mı? hatta doğuran var mı🤣🤣 Nasıl çıkacak bu çocuk aklımdan çıkmıyor ayyyyy
Blueberry0 Ayseeegull yanılma payı var ultrasonda. doğurmaya 3 hafta kala hep 3.5 kg çıkıyordu bebeğim. 3 gün önce normal doğum yaptım. 3050kg doğdu 😍
umena Ayseeegull bana ultrasonda 4.200 demişti 3.610 dogdu oğlum. Yanılma payı çok oluyor. Sezeryan oldum ama sebebi kgsi değildi 💘
beyzzsenturkk Ayseeegull 4 kilo dediler doğum anına kadar 3.300 doğdu korkma beklenen kiloda doğmuyo çoğu
Berna_59 Rabbim yardım eder Merak etme inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini 😍benim eşim 5.200 kilo doğmuş hemde normal bakalım benimde oğlum babasına çekerse napıcam bilemiyorum 😂🙈
Bayramiye Ayseeegull bu bende de var doktor normal zorlar dedi genelde de dediği kiloda doğuyormuş bebekler bende çok korkuyorum 4 e yakın olursa kilo kendini zorlamaya gerek yok dedi iki farklı doktora gittim çok kararsızım ve korkuyorum kızlar bebek gelmek istemezse 42 ye kadar bekleyip tehlikeli durum da olabiliyomuş kaka yapması gibi ya da suni verip açılma olmazsa da sezeryana alıyolarmış bütün acıları aynı anda çekmiş olmak da çok zor Allah yardım etsin hepimize 🙏
Ayseeegull Bayramiye Evet gerçekten o kadar çekip çekip sonradan sezeryana alınma olmaz inşallah. Rabbim hepimize bi nefeste nasip etsin 🥹
Mia0121 Ayseeegull 37 de doğum yaptım 3 kilo görünüyodu 2 300 doğdu bence öyle olsa bile hiç dert etmeyin minicik olmasındansa toplu bi bebek şükür ettirir ben çok üzülüyorum çok zayıf sarılığı yükseliyor sürekli bunlar dahada acı 😔
Ayseeegull Mia0121 kesinlikle kilosuna takılmıyorum ki,kilodan dolayı doğumum zor geçer diye korkuyorum o yüzden. Zayıflıkla alakası var mıymış peki sarılığın?😒
Babykalamar Ayseeegull 38 de benimki 3.5 kgdi. dahada beni zorlamasin diye doktorum 39 da suni fitille dogumumu baslarti oglum 3.5 gozumurken 3.700 dogdu hahah🤣
Babykalamar Ayseeegull kiz ben bide 60 kiloyla girdim doguma ufacik biseyim doktor sen bunu doguramazsin diyodu🤣 dogurursun bacim dogurur eskiden 4.5, kiloyu bile doguruyolardi