Deletedmom_116 1palyaco bende düşünüyorum araştırıyorum bunu hiçbisey işe yaramıyor🥲bakalım ne gibi öneriler gelicek bekleyelim
erdmdml 1palyaco çayı içip bittikten sonra hemen döküp yıkarsan her seferinde kirecin önüne geçmiş olursun
umrumdadegil 1palyaco karbonat ve limon koyup kaynar su dökmüştüm ben limon tuzuna da iyi diyolar ama denemedim hiç
LamiyaCetinkaya 1palyaco Porçöz kullanıyorum ben çaydanlık için, içine döküyorum anında eritiyor kireci. Ardından da güzelce yıkayıp duruluyorum pırıl pırıl oluyor 😀
1momy 1palyaco sadece biraz limon tuzu dökerek su ile kaynatın ovalamanıza bile gerek kalmıyor hemde kimyasal kullanmanıza hemen anında çıkartıyor
Parsmommy 1palyaco Limon tuzu ile kaynatıyorum ben ama oda kimyasal olduğu için siz dökmeyin lavaboya eşiniz döksün. Sonrasında tekrar suyla kaynatıyorum iyice duruluyorum
Rabiul 1palyaco bime kireç çözücü gelmişti onu kullanıyordum ama kimyasal diye şuan bıraktım limon tuzu karbonat kaynamış suya dökünce 5 dk da çıkarıyor ekstra oyalamaya bile gerek kalmıyor
Anonim17 1palyaco canım aynısı bendede vardı daha iki gün önce şans eseri gratiste gezerken benrinin limon tuzu vardı bi deniyim dedim içine bi iki kaşık döküp suyu kaynattım hiç kireç falan kalmadı
ttazeannee 1palyaco Kesinlikle limon tuzu ile bir yemek kaşığı kadar koyun suyu doldurun ve kaynatın tertemiz kireç sökücü porçöz falan önermem zamanında annem hep onlarla temizlerdi ketıllarımızın rezidansı hep patlardı
Nurr_22_22 1palyaco limon tuzu bire bir suyu koy limon tozunu da ekle kaynat sonra yıka içini bişey kalmiyor