Busragokhan0911 TwoPearls İnci, İpek, Nil ve Öykü isimlerini çok beğeniyorum. Ama oğlumun ismi Yavuz. Onun ismine uygun olsun diye Yağmur koyacağız. Oğlum çok istedi 🥲 Daha cinsiyetini bilmediğimiz halde Yağmur diye seviyordu.
Berna_59 TwoPearls hüma sare ikili isim bence çok güzel hem annemına bakın hemde analizine ♥️♥️sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏😇
TwoPearls Tugbacircir Ecem koyabilecegim isimler arasında ama o kadar kararsızım ki gece rüyalarımda bile isim düşünüyorum 😂
Eminemom Bizimde nasipse kızımız olcak eşim annesinin ismini hafize :( ben yanına birce düşünüyorum Biricik tek eşi benzeri olmayan anlamına geliyormuş
Matmazelll TwoPearls benimde bir kızım var ismi Berra 🦋 ismini çok beğenerek koydum anlamıda güzel şimdi ikinci kızım olacak 23 haftalığım bende kız ismi düşünüyorum eşim Gökçe 🦋istiyor bende sıcak bakıyorum aslında ama kesinleştirmedim daha belki fikir olabilir 😊
TwoPearls Matmazelll Teşekkür ederim geniş aile ve akraba olduğundan konulmamış isim koymak istiyorum sonra kıskandı diye lafını yaparlar berra var gökçe tercih edebilirim