gizem-cbn size kesinlikle bağlayın ya da bağlatmayın diyenlere bence kulak asmayın çünkü bu başlasına sorarak alacağınız bir karar olmamalı. Gönlünüze göre karsr verin. Evladınızı kucağınıza alınca durum değişebilir. Özellikle babalar için gerekli henüz babalık psikolojisine duygusuna girememiş olabilir, kucağına alıp bi kokusunu alsın hele 😊 ben 35 yaşındayım 36ya koşuyorum 2.ye hamileyim. İkisi dr kız Allah sağlıklı uzun ömür versin. Bu yaştan sonra biz de 3.yü düşünmüyoruz. Doğan büyür mantığıyla düşünürsek 5 tane de yapılır. Ama psikolojikmen sağlıklı eğitimli çocuklar yetiştirebilmek için 2 yeterli çok şükür. Hele ki ailenizden uzaktaysanız sonrasında çalışmak zorundaysanız. Evde oturanlar için bi 3ü de doğurursun 4ü de doğurursun demek çok kolay. Bi hastaneye gitseniz yanınızda bırakamayacağınız birinin olmaması ne demek yaşamayan bilemez 😊 doktorum da bana nedenini sordu ama ben 2 evladımı layıkıyla yetiştirebilmek ve kendi psikolojimi sağlıklı tutabilmek için yeterli gördğm eşim de saygı duydu o da ben de aynı fikirdeyim dedi. Bu sebeple kendiniz karar verin. İşin haram günah boyutu ise ben bu kadar kararlıyken de korunucam zaten yine Allah’ın işine karışmış olmuyor muyum. Madem öyle kimse korunmasın 🤔