Tinii_minii_mom Ayy bende 34+3 olcam birkaç dakika snra Allahım inşallah 3-4 hafta daha dayanırız böylee
A12_S07 umrumdadegil Bende şuan oh dedim eşim bile ya artık gelişmiş mıdır cigerleri falan diyor yazık 😂🤲Allahım hayırlısı ile hedf 36 😂
umrumdadegil A12_S07 hahaha bizde öyle olduk eşimle 😂😂 aynen 34 ilk hedefti benim için şimdi 36 diyorum bakalım 😂
Tinii_minii_mom Bende 35+1 de gidicem doktora ay inşallah sorun yok devam edersin yola der diye dua ediyorum🥹🥹
Tinii_minii_mom Kızlar ya birkaç gündür sancılarım azalmıştı daha doğrusu sertleşme. Saatler arayla oluyordu. Bugün kalktım 11den beri sürekli sertleşiyor duruyor aşırı korkuyorum aşırı panik yaptım kahvaltıda yiyemedim korkudan başım dönüyor o derece
Tinii_minii_mom A12_S07 yumuşuyor. Kasıktan yukarı gaz birikmesi gibi bir his çıkıyor karnımı sertleştiriyor kalbim o sıra çok hızlı çarpıyor sonra 10-15 saniyede geçiyor
A12_S07 Tinii_minii_mom Doktor bana sertleşip kalırsa korkma ama sertleşip düzenli yumsar tekrar sertleşirce kork gel o zaman demişti sancin var büyük ihtimal😐
Tinii_minii_mom A12_S07 sancı canım biliyorum sancı oldugunu. Geçen hafta çarşamba nstde çıkmıştı yarım saatte iki kere 45lik doktor doğurma sancısı değil demişti 5 dkya düşerse gel demişti. Sabah baya 5-10 dk da bir oldu yemek yiyemedim korkudan yattım hemen yatmak bir tık daha rahatlattı ama yine sertleşiyor
Tinii_minii_mom 5-10-15 gidiyordu ayakta duramadım zatn hiç otururken böyle dakikadalarfa düzensiz gitti. Yatışa geçtim 1den snra yarım saat falan şu an ama beynim dönüyor gerçekten korkuyorum ayağa kalksam hemen sertleşcek bilşyorum
A12_S07 Tinii_minii_mom ya canm valla korkuyla geçiyor günlerimiz sağlıkla 36 olsaydık dinlen kalkmamaya çalış eğer uzun süre geçmezse git bence her ihtimale karşı 😐
Tinii_minii_mom A12_S07 hastane beni o kadar çok korkutuyorki sanki gitsem yatış vercek ya doğurcaksın dicek diye korkuyorum. Gerçi evdede böyle olunca bebişe zarar mı onuda bilmiyorumki
A12_S07 Tinii_minii_mom benimde öyle ayakta hemen sertleşiyor doktorlar o yüzden bol bol yatis diyo yani hastaneden bende korkuyorum ya özellikle alttan muayeneden🤔
Tinii_minii_mom Anlamadığım şey ayakta nasıl bir anda sertleiiyor yatmak daha iyi geliyor kafayı yicem gerçekten oturur pozisyona geldiğim an sertleşiyor
Mekklc Tinii_minii_mom Benim de öyle her şekilde sertleşiyor sanırım seninle aynı şeyleri yaşıyoruz 🤷🏻♀️🥹
Tinii_minii_mom A12_S07 sen kaç haftalıksınn. Muhtemelen gidince sancı çıkacak pazartesiydi randevum yarın duruma göre gitmeyi planlıyorum bana hiç iğne serum hap vermedi ya isticem versin