cicek867 Annelik izni çalışamaz raporu muhasebeci yada bilen biri varsa bir bakabilir mi sıkıntı yaşıyorum da
cicek867 tugcesakzci merhabalar şöyle 32.haftamda çalışabilir raporu aldım muhasebeye verdim 35.hafta da çalışamaza çevirmek istediğimi söyledim doktorum rapor verdi 3 hafta geçti e devlete düşmemiş muhasebe arayıp yanlış verilmiş diyor doktorum doğru verdim diyor çok sıkıntı yaşıyorum şuan çalışamaz raporu yazmalıymış sanırım bende çalabilir bilmem ne tarihine kadar yazıyorr
cicek867 tugcesakzci yardımcı olursanız çok sevinirim iş yeri hatası mı doktor mu anlayamıyorum bilmediğim bir konu onaylayamadıgını söylüyor muhasebe olabilir mi böyle birşey
tugcesakzci cicek867 doktorunuz eğer çalışamaz tarihini yanlış girdiyse sisteme onaylayamaz işyeri. Rapor üzerindeki tarih neyse muhasebe ona göre onaylama yapabilir. 11. Ocak yazıyorsa sizi 11 ocaktan itibaren çalışamaz gösterebilirler. Ama 7 ocak yazıyorsa işletmenin onaylayamama gibi bir durumu olamaz
cicek867 tugcesakzci siz sanırım biliyorsunuz ben size görsel atsam 0506 770 90 67 kimse çıkar yol göstermiyor kaldım öyle çalıştıgımla bakabilirseniz eğer
Burcu3509 Ben muhasebeciyim.Bende kendim calisabilir aldım. 29.12.2023 e kadar çalışabilir yazıyor. Ondan sonra çalışamaz anlamına geldiği için tekrar rapor almama gerek yok. Sizin tarih önemli son hangi tarih atılmış
Fatmaseray Burcu3509 merhaba bende haftaya salı 32. Haftaya gırıcem doktora gıdıp ne zaman rapor almalıyım ocagın sonuna kadar veya şubatın başına kadar calısmsk ıstuyorum dogum 6 mart gösterıyo
Ceyizlikanne Burcu3509 bende 32 de çalışabilir aldım şuan 34+4 üm 35 olunca çalışamaz almak istiyorum cumartesi günü yani ücretli öğretmenim pazartesiden itibaren olarak mı çalışamaz vermeleri gerekiyor yani
cicek867 Burcu3509 görsel nasıl koyulacağını bilsem atıcsm ama malesef anlayamadım 0506 770 90 67 yazabilir misiniz raporumu atsam
Burcu3509 Fatmaseray 32 de çalışabilir aldınız. Farklı sebeplerden dolayı izine çıkmak istediğinizde kendi doktorunuzdan çalışamaz almanız yeterli. Değilse tekrardan rapora gerke yok