Mucizemses Kızlar 11 hafta 6 günlük doktor kıza benziyor dedi bu haftalarda cinsiyet tahmini yapıp değişen oldu mu
Sevde11 Mucizemses bana da 11 +3 de kesin erkek dedi pipi falan gösterdi 😁bilmiyorum değişir mi ben de çok merak ediyorum
Toprak-Elif Mucizemses bende Cuma günü gittim 12+0 idim net olmadan ucu açık bir şekilde sağlıklı bir kız nasip olsun inşallah dedi 😆 ben ne anlasam bilemedimmm 2 hafta sonra randevum var bakalimmm
KediAnnesi321 Mucizemses bana 9+6dayken erkek demişti ilk defa. Sonra 11de yine erkek dedi. Bi daha da diyemedi hep kız gördük şuan 16yız 😇 yani değişebiliyor
Mucizemses Sevde11 pipi gösterdiyse harelde değişmez bizimki daha pipi tam oluşmamış da olabilir dedi 😅
Mrvizmrli Sevde11 kordon bağıda olabilir banada o haftalarda söyledi ama pipisi falan yoktu kalçadaki kemikten bahsetti yatay olursa kız dikey olursa erkek dedi seninki bir tık yüksek dedi biraz daha beklemekte fayda var değişen çok oluyor bu haftada
yenidenanne34 Mucizemses banada o haftada kız dedi simdi 13 olduk birazdan tekrar giricem kontrole bu sefer farkli doktor bakalim bu ne diyecek yazarim buraya 😄 insallah degismez allahim amin 🤣🤲🏻
pmedic112 KediAnnesi321 😁 evettt benimki ikiz ikisine de erkek dedi. Çift yumurtaydı oysa. Dedim bir kız bir erkek olsa hiç fena olmaz ama olmadı gibi🤭🤭🤭 ama hala umudum var 🤪