Minezra Kızlar 7 haftalığım prilam işe yaramadı doktorum zofer alabilirsin dedi ama internette araştırınca önerilmiyor yarık dudak riski filan yazmışlar bi korktum kullanan varmı iyi geldimi bebeğiniz sağlıklı mı
Seniz6774 Minezra ben birinci hamileligimde dogum yapacağım güne kadar kullandım ama risklerini hiç arastirmamistim. Çok şükür bebeğimde sorun çıkmadı sadece biraz geç konuştu ama o da erkek cocuk olduğu için dedi doktorumuz . Ama şimdi hep prilam kullanıyorum tabi zofer kadar asla etkisi yok
Fer4h Minezra ben kusmaktan 7 kilo verdim ilkinde bunda 4 kilo verdim doktorum zoferi kullanmanı istemiyorum gerekirse sıvı takviyesi al sodyum potasyum dengesi bozulmasın ama zofer alma dedi kullananlarda hiç bir şey yok ama herkes kendine özel insan bilemiyor
Kubraa63_ Minezra Ben de zofer kullanıyorum şu anda 13 haftada başladim kusmaktan kilo vermiştim su bile içemiyordum prilam işe yaramadı bendede doktor yazdı zoferi mecbur kullanıyorum
Minezra Seniz6774 zoferi günde kaç kez içiyorsunuz ben prilamı akşam 2 sabah 1 aldım ama banamısım demedi anlamadım
Seniz6774 Minezra zofer günde 1 adet kullanın en fazla . Çok ağır Bi ilaç. Prilami bende ilk zamanlar sabah 2 akşam 2 olarak kullandım ama dediğiniz gibi pek işe yaramiyor
Minezra Fer4h evet bende çok çekiniyorum ama doktorumda alanında iyi bir profösör hiç çekmeden zofer başla ozaman prilam iyi gelmiyorsa dedi yarısını sabah yarısını akşammı içsem kırıp hiç mi içmesm bilemiyorum 🥺🥺
Esrass21 Bende kullandim ilk gebeligimde ikincidede kullandim cunku kusmakdan cok kilo kaybim olmustu yabi sandiginiz kadar kotu degil bence benim ablamda 3 4 kutu bitirdi cok sukur ki hic biseyimiz yok