Zeybal34 Sabahtan beri karnımda aşırı adet gibi ağrı var. Afedersiniz peçeteyede 3 5 damla pembelik geliyor. Yerleşme mi adet mi? Hiç yerleşme kanaması yaşamadım. Gebeliğimde belirtide yaşamamıştım.
momofmychildren Zeybal34 ben regl sancısı gibi sancı çektim ve pembe lekelenmem oldu bı ped bile dolmadı 3 gün devam etti sonra kesildi
hepoyleolurzaten__ Zeybal34 test verdiniz mi peki hamile mısınız eğer vermediyseniz verin bence hamilelikte kanamalar normal değildir
Momofelisa Zeybal34 kullandığınız ilaçlardan kaynaklı adet şeklinizde kayma olmuş, bir kaç güne çözülür.
Zeybal34 hepoyleolurzaten__ transferimin 10. Günü test yapmıştım. 1.2 çıkmıştı negatifti. Yükseldi mi bilmiyorum. Doktorum 1.2 den yükselen hiç görmedim dedi. Olursa mucize olur zaten diyo. Bilmiyorum yarına kadar bekleyeyim bakalım çoğalacak mı bitecek mi. Prensesss2016
momofmychildren Nihlenaz 3 gün sonra yaptım silik çıktı iki gün sonrasında tekrardan yaptım pozitif çıktı toplamda 5 gün sonra kan verdim pozitifi gördük
Nihlenaz momofmychildren bende benzer bi durum yaşıyorum ama benim kanamam 1 ped doldurur 3 gün sürdü hala çok kötü bel ağrım kasık ağrım adet olcakmışım gibi ağrı çekiyorım. Yarın sabah test yapıcam heyecanlıyım
Nihlenaz momofmychildren negatif. Demek ki by ay adetim böyle oldu. Hala bel kasık ağrılarım var🤦🏻♀️