Beetl_16 Hanımlar robot süpürge almaya karar verdik. Ama hangi markayı alacağıma karar veremedim. Kullanıp memnun kaldığınız, yada ben de şu marka var ama keşke şu markayı alsaydım dediğiniz var mı?
Deletedmom_112 Beetl_16 Roborock Q7 max çok memnunum. Maddi durumun elverirse roborock serisinin üst modellerini kesinlikle tavsiye ederim.
Nili4321 Beetl_16 ben ilk çıkmaya başladığı zamanlarda aldım yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum kesinlikle xioami alın derim.
Beetl_16 Deletedmom_112 araştırıyorum evet çekim gücü çok yüksek fakat çok bilindik bir marka değil ya ondan tereddüt içerisindeyim
Beetl_16 Emrcnaydn anladım. Yorumlarda memnun kalmayan arkadaşlar gördüm de şüphe düştü aklıma. Yoksa kıyaslama yapıldığı zaman roborock çekim gücü çok daha fazla
Nili4321 Beetl_16 gayet iyi ilk zamanlarda sadece bunu almıştım 1.5 sene idare ettim sonra büyük temizlikler için normal bir süpürge daha aldım. Alarm kurulu 2 günde bir kendi süpürüyor. Ben alırken çok aceleye geldi silmeli olanı alamadım alabilirseniz bide hem süpürüp hem sileni alın