Busraucgann_ Kızlar merhabalar erken doğum yaptım sezeryan oldum ama sütüm bir damladan fazla gelmiyor bir damla sonrası yok üç gündür sağım yapıyorum ama olmuyor bestlack süt damlası rezene çayı hurma kuruyemiş vs bir sürü şey tüketiyorum. Sizin önereceğiniz şeyler varmıdır ?
Kediannesi1 Busraucgann_ erken doğum yaptığınız için az az geliyor henüz bebeğinizin ihtiyacı az olduğu için bir de benim sıcak su açmıştı göğüslerimi yıkamıştım
YigitPoyrazMomm Busraucgann_ gogusune temas etsin bebek canım gelecektir hiç üzülme bende sezeryan doğum yaptm ilk gün öyle wow gelmedi hemşireler bebeğime yeticem kadar sağdı sonra ebe hemşirem direk bebeğimi gogusume yatırdı sonra gelmeye başladı eğer tekrar olmasa hastaneye gidip ordaki emzrime danışmanları var cok guzel gösteriyorlar bende gidiyorum çünkü doğru bildim şeyler hepsi yanlış çıktı ve ilk gün bebeğim sol gogusumu emdi hep sağ alışamadı onun için ders görüyorum lütfen hiç peşini bırakma gelecektir sütün
tugcesakzci Busraucgann_ ebem bol bol sıvı tüketeceksin suyu çok içeceksin, ve bebeği sürekli emzireceksin öyle öyle sütün çoğalacak demişti canım. Bir de bulgur pilavı, dereotu tavsiye etti ama en önemlisi su dedi
Aselkus Busraucgann_ bende sezeryan oldum doktorum bana mamsel sut artirici cay onerdi onu aldim etkisini gordum bazen emziriyorum bazen sagiyorum bestlakda ise yariyor ama 4 5 gun ancak yetiyor fiyat olarak aşırı geldi bana
Busraucgann_ tatlibebegim_ rahsan Aselkus tugcesakzci YigitPoyrazMomm Kediannesi1 Kediannesi1 kızlar bebeğim küvezde oldugu için kucağımaa alamıyorum bol bol sıvı tükkettim ama olmadı bir türlü
rahsan Busraucgann_ ben bir sürü şey denedim her sağımda çok az geliyordu ve oturup ağlıyordum her seferinde. En önemli şey stresi bırak bebeği sürekli emzir ve uykularını uyumaya çalış. Kimseye ama kimseye kulak asma boşuna stres hepsi. Bunları denedikten sonra benim az da olsa artmıştı ama mama desteği ile ilerledim hep. Emzirmeyi de iki yaşına kadar hiç bırakmadım. Anne sütünün bir damlası bile çocuğa iyidir mantığıyla ne kadar geldiyse o. Beslenmene yine dikkat et tabi. Ama en önemli faktör stres maalesef. Helva yemeyi de deneyebilirsin belki onun da faydası olur 🙏🏻
YigitPoyrazMomm Busraucgann_ yaa çok geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın canım ama dene ümidini kaybetme hiç❤ rabbim evladını bir an önce sana kavuştursun😭
Kediannesi1 Busraucgann_ kıyamam ya ben 21 gün alamadım ama geldi kendinden sütünden vazgeçme hemen mamasını verir onlar orda aç kalmaz merak etme sen biraz dinlen uyu kendine gel duş al sağmaya devam et yada söyle steril giydirip kucağına versinler belki verirler bu arada elimde prematil mama var İstanbul’da iseniz gönderebilirim lazım ise benim ihtiyacım kalmadı 1 kere kullandım bebeklerimin süt alerjisi yüzünden 1 hafta oldu açılalı yeni yani
Ziynet_demirkan Busraucgann_ bende 28 haftada Yenı doğum yaptım 2 hafta oldu ilk günler sütüm gelmedı 3 saatde bir makıne ile sağım yapıyorum pes etmeyin moralınizi yüksek tutun gelır inşallah
Mervoll Benim doğuma 2 hafta falan var bestlak damla ve bebekte kutu kola gibi içecek var onu alicam bı koli ,ilk kızımda bestlak bilmiyordum ama içeceği kullanmıştım fayda gördüm
Mervoll Bestlak damla✓ Promalt içecek✓ İmom latte ✓( sütün kalitesi için bu ) Ben bunları alicam canım
Knergiz Busraucgann_ Sütaş Kompostom ☺️ 2 su bardağı dut kurusu 1 su bardağı kuru kayısı( ek olarak diğer meyve kuruları da olabilir) 7-9 hurma 2-3 kabuk tarçın 5-6 karanfil 3-4 litre su Kaynayınca 6-7 dk sonra kapatın. gün içinde suyuyla birlikte tüketin Allah’ın izniyle çok güzel sütünüz olur. Ebemin tavsiyesidir 😊