Milemninbir Arkadaşlar 35+5 günlük hamileyim ishal sorunum var iki gündür Salı günü başladı hemen doktoruma gittim serum taktı eve geldim o akşamına geçmişti dünde bişey yoktu ama bugün tekrardan ishal oldum su gibi içim geçiyor ve karnım gurulduyor resmen sizinde başınıza gelen var mı benim gibi bi akıl verin napayım yada bişeyin belirtisi mi bu bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen 🙏🙏🙏
AygyulSina Milemninbir gecmis olsun tekrar ara doktorunu istersen ihsal iyi degil. Muz Sade bisküvi deneyebilirsin
Tostosunannesi Milemninbir Bende 35 haftaya yeni giriyorum 1 haftadır 1 kilo muz yememe ragmen ishalim anlamadim gitti
AE42 Milemninbir Evet tatlım bu aylarda suyunu azaltabilir sen ishalini geçirmek için muz ye ve doktorun suyunu kontrol etsin mutlaka, suyunu havuçta arttırır ishale karşı kötü değilse onu da ye🌙
Milemninbir Arkadaşlar birde sadece ishal de değil afedersiniz ama🙈🙈 çok gaz çıkartıyorum sizde de böyle mi
1850 Milemninbir miden bulanmazsa eger ıkı yemek kasıgı yoğurda ıkı yemek kasıgı un kat iyice karıştır ye. Ben 13 haftalıkken olmustum cok ıyı geldı
dogamoms Milemninbir ben de sizinle aynı haftadayım ve benimde aynı şekilde ishalim var 1 gün 1 gün yok ben magnezyum yapıyo diye düşündm doktorum ona ara ver dedi bakalım geçicek mi. Size de geçmiş olsun çok inşallah geçer
Milemninbir dogamoms benimde bir gün var bir gün Yok canım ya ama ben magnezyum kullanmıyorum bence ondan değil canım sanada geçmiş olsun
dogamoms Milemninbir afedersinz ama çok sık mı çıkıyodunuz lavobaya ? Ben günde 3 kere falan bana bi probiyotik verdi onu alıcam bugün o kullan sorun olmaz dedi
Milemninbir dogamoms 5 6 kere falan çıkıyorum canım ya içim boşalıyo sanki resmen karnıma bi ağrı geliyo onunla çıkıyorum zaten 😔😔
smsmzyc Havuç 🥕 iyi geliyor diye okumuştum istersen dene geçen bende oldum sabah aç karnıma yedim geçti. İnşallah bian önce iyileşirsin🤲🏼
dogamoms Milemninbir geçti mi peki? Bende bir gün var bir gün yok anlayamadm bakalım bi probiyotik verdi eczaneye getirttim bugün alıcam inşallah işe yarar korluyorm bebeğim beslenemicdk diye