Kjumbo Kizlar, hamilelik oncesi tiroidlerim cok hizli calisiyordu, degerlerim diplerdeydi. Hamile kalinca yukselmeye basladi, suanda üst sinirinda üzerinde gorunuyor. Üst sinir 5.50, benim tiroid 8. Durumu boyle olan varmi? Bu durumda neler yaptiniz ?
Gaye1402_ Kjumbo benim de yüksekti doktorum bekle eğer düşmezse ilaca başlatıcam dedi ben çok ilaç kullanma taraftarı biri değilim sonra kendiliğinden düştü zaten
Betus1616 Kjumbo tsh değerim 3.40 çıktı ilk tahlillerimde doktorum dahiliye doktoruna gözükmemi söyledi 1.trimester da 2.50 olmasını gerekiyormuş o yüzden ilaç tedavisine başladık her ay kontrole gidiyorum sonuca göre artıyor ve azaltıyor triod gebelikte önemli canım ama ilaçla kontrol altına alıyorlar merak etme
Ucarbabyy Kjumbo hamileliğimin ilk haftasında öğrendim bende 5 ti değerim hemen endokrine yönlendirdi hamileliğim boyunca düşmedi hep ilaç kullandım
Minikkimyager Kjumbo ilaç kullanıyorum önceki gebeliğim dede yükselmişti .boyun ultrasonu cektircegim yakında ayda bir kan veriyorum .2.5tan aşağı olması gerek demişti doktor .bebek için tehlikeliymis yüksek olması .benim 6 kusurdu
Kjumbo En son 1 ay önce kan verdigimde tsh degerim alt-ust sinirlari icindeydi. 1 ay sonra cuma gunu yeniden kan verdim yuksek cikti, ust sinirinda ustlerinde
Kjumbo Dero- Daha dogurmadim, daha yeni cunku. Yarin kan verip tekrar baktiracagim gerek gorurlerse ilaca baslicam
Ucarbabyy Dero- bebeğim dudak damak yarıklı dünyaya geldi ama korkmayın çünkü dudak damak yarığının belli bir nedeni yok tiroidle mi alakalı oldu başka birşey mi bilmiyoruz
ASE6154 Minikkimyager ilacı kendi kadın doğum doktorumuz yazabiliyor mu yoksa başka bölüme mi yönlendiriyor, benim de bugün verdiğim tahlilde 5.48 çıktı da
Leyla39 Kjumbo benim de öyle idi şu an gebe kaldığından beri düzenli olarak ilaç kullanıyorum.2.50 düştü.varsa ilacınız düzenli kullanın lütfen
Kjumbo Leyla39 Zeehraaaa Tam 1 ay once bugun tsh 2.6 idi. Tam 1 ay sonra tsh baktirdim suan 8. Bu kadar bir anda yukselmesini anlamadim, yarin yeniden doktora gidip kan verecegim gerekirse ilaca basliyacagim. Bu ay 8 cikti ama kani cuma verdim o gun tsh cikmadi, ertesi gun tekrar kan ile calisilmis ve sonuc 8 cikmis, kanin 1 gun beklemesinden kaynakli artmis olabilir mi acaba
e-dzgn ASE6154 bende düşüklüğü için kullanıyordum 7 idi sonra 3 e düştü ama kan verdim yeni 5 e tekrar yükselmiş kaçıncı haftadasınız acaba bana sağlık ocağı normal dedi ama kadın doğuma gitmem lazım 2 olması gerekiyor diyordu