Dark_swarm21 Deletedmon_98 aslında ne kadar doğru bilmiyorum artık ama benim oğlanın birini kız gösteriyordu birini erkek 😂
Deletedmon_98 Dark_swarm21 😂😂 nasip kader kısmet işi bak farklılık olmuş erkek dersin bi bakarsın kız 😘 bende uygulamada görmüştüm nisana kadar erkek diyordu hatta yok artık oldum 😂
esoerlk55 Benim geçen sene 2022 de kimyasal oldu sonra aynı sene kasımda dış gebelik 2023 Ekim 19 da kimyasal hamileliğim oldu kanamam başladı sonra da hiç adet olmadım çok şükür yarın tam 12 haftalığız ❤️🙏
Deletedmon_98 esoerlk55 çekilen cefanın sefası olmuş çok şükür hem çok geçmiş olsun hemde hayırlısı olsun sağlıcakla kavuşun inşallah 😍😍 darısı bize olsun 🐣❤️
esoerlk55 Deletedmon_98 Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın ümidi kestiğim anda oldu en kısa zaman da inşallah size de nasip olsun ❤️
mrym32 Deletedmon_98 femara kullanıyorum bu ikinci ayım bekliyorum iğne mi oldum pazartesi ya da salı kan ver dedi doktorum öyle
Deletedmon_98 Dark_swarm21 benim de 20 Ocak yumurtlama başlangıcı diyor günlerimiz aynı ne güzel olur haberi beraber alsak 🥰🥰🥰❤️
Dark_swarm21 Deletedmon_98 valla çok iyi olur ben spor yapmaya başlicam sende başla çünkü spor yumurta gelişiminde çok iyi en azında yürüyüş falan iyi geliyor