Dark_swarm21 Deletedmon_98 evet daha yeni yeni sökülcek az şu an geçen ay kimyasal oldu ya o yüzden böyle oldu sanırım yoksa hemen sökülür gelir biterdi zaten normalde de iki gün yoğun olur benim adetim fazla gelmezse yine bi test yaparım
Deletedmon_98 Dark_swarm21 bende değişik kanamalar yaşıyorum geçen ay kimyasal yaşadım diye oldu sanırım hiç böyle olmazdı vücut toparlanıyor galiba , dur bakalım seninki daha olmadıysa ben ümit var hala canım
MadameNoire Bbk88 evet canım bana kurtajdan 1 ay sonra jinekologa gel dediler ama gitmeden hamile kalınca bende gitmedim korunmadik..
Ayselcnt Meryemgrcy inşaAllah hayırlısıyla sağlıkla bende hemen kalırım.. geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.. programa göre yumurtlamayı takip ettim ama emin değilm.. inşaAllah sağlıklı bir gebelik nasip olur..
Deletedmon_98 Ayselcnt geçen ay ne çok kimyasal geçiren olmuş bende dahil :( inşallah sağlıcakla kavuşuruz
Deletedmon_98 elvangnc benimde 41 :( sonuçlarımız yakınmış kanamam olduğunda da 37ye düşmüştü sonra sıfırlandı
Ayselcnt elvangnc geçmiş olsun.. benim düşükten önce 23 tü.. düşük kanamam 25 inde başladı.. bu ay 20 gösteriyor program bakalım.. inşaAllah gebe kalmışımdır.. benimde 45.1 Di beta.. çok küçüktü demek ki gitti..
elvangnc Deletedmon_98 adet gunun nezaman benim yarin ama ayni birebr bel agrim var ayni adet agrim oldum Olucam😢
Deletedmon_98 elvangnc aşkım inşallah olmazsın ❤️ gebelik belirtisidir aynı regl gibi hissettiriyor zaten , ben dün postu açtım bir saat sonra regl oldum elendim bu ay 🫠
Deletedmon_98 Dark_swarm21 bu ayın 20si gibi yumurtlama gösteriyor banada bakalım diğer aydan ümitliyim sanki regl olduğuma sevinmiş gibi bile oldum yani 😂 öyle deme her ay yeni bir başlangıç
Dark_swarm21 Deletedmon_98 çok şükür benim iki tane oğlum var ama büyüdüler onlar minnacık bir kızım da olsa 🙈dedim başladım ama yumurtalar zayıflamış korunma yöntemleri çok zararlıymış bunu şimdi anlıyorum maalesef