Ylzsvnk Uygulamaya göre böyle hamileyim az önce kese görmediler alt muayenede tüp dışın bir tane 18 mm büyük birşey gördü dış gebelik demek için çok erken vs dediler polikistik över başına böyle gelen var mı şimdi bir de özele gidicem
Swan97 Ylzsvnk beta takibiniz yapıldı mı? 2günde 2kat artış olmuş muydu? Beta 1500 civarındayken vajinal usg ile, 5000-6000 civarındayken karın ultrasonuyla görünür kese. Ben de 5+1de gittim kese göremedi 6+2de çağırdı doktor.
xhbgns Swan97 Beta degerleriniz normal artmis bazen cok kucukken karindan yapilan ultrasonda gorunmeyebiliyor su an daha cok yeni gebeliginiz o yuzden gorunmemis de olabilir farkli bir doktora muayene olmakta fayda var
Swan97 Ylzsvnk o gördüğü korpus luteum olabilir gebeliğin ilk haftalarında progesteron salgılamaya yarıyor sonra kendiliğinden kayboluyor
Ylzsvnk Swan97 umarım öyledir bir dış gebelik yaşadım tekrar yaşamak istemiyorum ama kese yok 1564 kanım 713 den artı ama o gördüğü şeyi şüpheli olarak iş ra rtledi 18 mm dedş boyutunu
Swan97 Ylzsvnk ben de ilk bebeğimi kaybettim düştü 8+5te 😞 rabbim karnımızdaki bebeleri sağlıkla doğurup büyütmemizi nasip etsin 🙏🏻