Tugbacds Kızlar instagramda varmı alıp memnun olduğunuz sayfalar güvenemiyorum da bende en azından memnun kalınan yerden alayım
Aysegul1805 Tugbacds daha önce sorularda dododesign diye bi yer söylemişlerdi instadan ama fiyatları bana yüksek geldi açıkçası
tazeanne___ Tugbacds bende çok araştırdım ama fiyatlar çok yüksekti kendim yaptım her ikisini de ♥️ baslazerkesim diye instagramda bir sayfa var ordan taslak halinde ipleriyle sipariş ettim. Yastık için de pleksi harfler,ayıcık ve kurdela aldım. Çokta güzel oldu 🥰
MrsyLmz Tugbacds evatolye diye bir hesap var. Ben yeni yaptirdim buradan gayet güzeller memnun kaldim
Tugbacds Tatar59 canım benim vaktim yok çalışıyorum doğuma yakın izine çıkıcam bi sürü de harici koşturmam var o yüzden hazır almam gerekiyor hastane çantamı daha hazırlayamadım öyle söyleyeyim
Kr6543 Lotusatolye yi öneririm ben evlenirken çeyizim için kapı süsü yaptırmıştım hem fiyatları uygun hem de çok ilgililer başka sayfalarda beğendiğin tasarımları bile yapıyorlar çok da kaliteli 1.5senedir kullanıyorum çiçeklerinde tek bir düşme olmadı❤️
Nurbusra_ Tugbacds bende bu tarz yaptırdım partikutum diye bir sayfadan 500 liraya yaptırdım geçen ay geldi daha önce resmini paylaşmıştım bakabilirsin şu an resmi yok atamıyorum