EvrimAnac Selam güzel anneler bebeğim 3.700 kg şuan hastane çantasına yenidoğan takımı koydum hep sizce olur mu ? :/ çok kararsız kaldım aklıma takıldı
Dau123 EvrimAnac yeğenim küçük doğdu 2450 idi suan 2 aylık oldu sayılır hala yenidoğan oluyormuş 3550 ama yinede yedek olarak koyun isterseniz 0-3 takım siz
Esragok-k1 EvrimAnac olur canım bende 38+4 doğum yaptım 4100 gram şişlik oluyor sonra 3800 e düştü olur yani yedekde koy 🥰
Esragok-k1 EvrimAnac 2 den de koy ben 2 hastane çıkışı yedek de almıştım atlet vs hepsini kullandık üstü batma durumunda vs öylede oldu kendinede yedekli koy belli olmuyor terliyorsun vs
Aselarel EvrimAnac abartmayin ya ben iri bebek dogurdum buna ragmen yeni dogan kiyafetini sinrasinda 1 ay daha giydi gozunuzde o kadar buyutmeyin
Esragok-k1 EvrimAnac amin canım benim 3 yaşında şimdi 3 aylık hamileyim cümlemizin sana da hayırlı doğumlar nasip etsin Allah 🥰🥰 sezeryan mı normal mi
EvrimAnac Esragok-k1 oy maşallah ne güzel Çok teşekkür ederim sende sağlıkla al kucağına inşallah doğum şekli henüz belli değil
EvrimAnac Aselarel ilk deneyimim sonuçta ayrıca insan bilemiyor sormamda sakınca mı oldu anlamadım üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim