teacher-mom21 Kızlar progestandan sonra su gibi akıntım oluyor su mu bebeğin suyu mu azaliyor anlamadım ama progestandan sonra oluyor genelde
Ebrosko teacher-mom21 genelde progestan yapiyo yada idrar yolu enfeksiyonu varsa oda yapıyor. Ama emin olmak gerekli. Doktora gidebilirsiniz yada eczanelerde ped oluyomus şu mu değil mi öğrenmek için onu deneyebilirsiniz. Kaç haftalık?
Pinark92 teacher-mom21 bende de öyle oluyor aylardır kullanıyorum bebeğin suyunda da bir problem olmadı hiç onun dışında beyaz katı akıntı da geliyor
Ebrosko dolunay__ yok bazı kişilerde oluyor. Ben ve bi çok arkadaşımın başına geldi. Ama emin olmak gerekli ilac kaynaklı mi yoksa gerçekten su mu geliyo baktırmak lazim
Ebrosko teacher-mom21 o zaman ondan sebepte olabilir. Cok uzun zamandır benimde başımda. 2 haftada bir kontrol edildim artık haftalık devam edicem. Ama siz gene doktora ebeye baktığın yada dediğim gibi ped alıp deneyin. Emin olun
MorKelebek54 teacher-mom21 buyuk ihtimalle o yuzden benim de oyle oluyo akintim geliyo ic camasirim islaniyo mecbur degistirmek zorunda kaliyorum yoksa kasinti yapiyo, kullandigin ilac temizlemeye calsitigi icin akintin yoğunlaşır buyuk ihtimalle ama sen yine de doktoruna haber ver ben iki isirik ananas yedim diye (gebelikde yenmemesi gerektigini bilmiyorum) doktoruma yazdim gece gece sende ne olursa olsun doktoruna danis bu bilgisizlik cahillik degil anne yüreği bu korku o yuzden cekinme hic her bisi oldugunda doktoruna danis ☺️
Mayaaa34 Progestron yapiyor benim ic camasirim islaniyordu bırakınca hic yasamadim islaklik o yapmiyorsa enfeksiyon vardir
teacher-mom21 Pinark92 evet benim de öyle benim de doktor bebeğin suyunda sorun yok demişti ama yine de insan telaş yapiyo her şeyi
Pinark92 teacher-mom21 haklısın ama hiç telaş yapma bu durumla ilgili bu durum yüzünden her gün duş almaktan bıktım :)
Sabrusebat Ben de iki üç ay kadar progestan hap şeklinde kullandım, beyaz renksiz kokusuz su benzeri bir akıntıya sebep oluyordu, bırakınca çok çok azaldı
ruveyda123 teacher-mom21 progestan kalıntısıyla birlikte su gibi akıntı geliyor doktoruma sorduğumda normal dedi bende de hep oluyor