matmazellayy Nnoktaa aklıma takılan soru olunca mutlaka size sorarım bugün mesela gecelik tavsiyenizi yazdım bi kenara 😄
Esenha ponck-123 hepsiburadadan almistim emzirme bilekligi diye yazinca cikar bol bi tokada takabilirsiniz bileginize ama satilanda sureler falan icin isaretler var linkini bulursan atayim
smnbr matmazellayy Evet birinin tamamen bitmesini beklemek lazım. Tek emme öğününde biter sanırım bilemedim
eda9616 S7u8e6m7 cırtlı bez koyabilirsiniz hastaneden de veriyoruz demişlerdi ama yine de koyun isterseniz
Zynp12 S7u8e6m7 2 takım pijama,ped, hastaneden çıkarken giymek için rahat birseyler ,çorap ,terlik, kışın olacaksa hırka da al,havlu ,göğüs kremi,
Tatar59 Hilalandlevent ilk bir kaç gün rolon, parfüm vb ürünler kullanmamanızı tavsiye ederim. Bebeğiniz sizin kokunuzu taniyacak çünkü ilk günler. Kendi kokunuz olsun sadece pis bile koksa
Mevlude_Sahin S7u8e6m7 Ben doğum sonrası annemde kaldığım için hepsini kullanmıştım. 2 normal pijama takımı aldım 1 i sabahlıklı 1 beyaz gecelik takımı aldım fotoğraf çekerim diye ama giymedim foto da çekilmedim ertesi gün çıkmıştım. Depend aldım az diye bir paket ama hastane 5, 6 tane vermişti kendi aldığımı evde kullandım oda yarısını kanamam bitmişti. Emzirme sütyeni Hamile kilodu almıştım göbeğimin çok üstüne çıkıyordu rahattı. Çorap, yazma aldım. Kirliler için poşet Kağıt havlu Çay ve kahve almıştım sezaryandım çünkü. Terlik almıştım pijama takımına uygun süslü Göğüs pedi ve göğüs ucu kremi almıştım. Adetlerini sen kendine göre ayarlayabilirsin dediğim gibi ben 1 er takım giymiştim hepsinden kanamam falan taşmadığı için vs. Ama geri kalanı annemde kalırken kullanmıştım hatta yetmemişti annem gidip yine almıştı.
Tazeanne68 Nisniss ben aldım olur yola çıkarım önceden sagarim yada dışarı çıkacak oluruz Bi yer bulamam sagar çantamda bulundrurum hazır Süt diye bide ilk ememezse ilk sütü sagar şırınga ile veririm diye düşündüm
S7u8e6m7 Gkfdekmmlfdgn iki takım yedek 20 bez 1 ıslak mendil pişik kremi emzik ağız mendili isimli hastane çıkışı ıkı tane baddanıye
Hppy12 Svdalsnn merhaba bende kararsız kaldım çantaya hangi pedden koymam lazım sizin yorumunuz da gördüm memnun kalmışsınız rica etsem link atabilir misiniz?depeng hangisini alsam bilemedim 🤷♀️
Svdalsnn Hppy12 teredyolda yaz direk cıkıyor tatlım depend diye gercekten ben cok rahat ettim tavsiye ederim zaten evdeykende kanaman olacağı için çok iyi oldu benim için [https://mutluresim.com/images/2024/01/09/njzNdd.jpg](https://)
e_blue_sky_a Nnoktaa acaba bebek için hemşireye paket giysi vs veriyoruz ya;kendimiz için de verecek miyiz doğum haneye gecelik depend terlik vs
Nnoktaa e_blue_sky_a devlet hastanesinde doğum yaptım sadece bebek için verdim. Refakatçim doğumdan sonra doğum yaptığım odaya geldi eşyalarım ondaydı. Terliğimi dependimi giydim. Önlükle aldılar beni odaya.
Burcusvnc S7u8e6m7 kendime hem bebek için kategori şeklinde hem hastane çantası için iyi bi liste yaptım ama görsel paylaşamıyorum burdan görsel paylaşmayı bilen varsa söylesin herkese bir yardımı dokunur belki
Svdalsnn Hppy12 ben bir paket aldım keşke 2 paket alsaydım dedm doğumdan sonra onla uğraşamadım sipariş falan. Sen 2 paket al doğumdan sonra kanaman fazla olacağı için çok kullanışlı oluyor işine cok yarayacak. Suyun falan gelir evde hemen giy git hastahaneye.