_Anonimdenim 33 haftalık gebeyım bebegım bıraz zayıf sezeryan olacağım ne kılo aldırır lütfen önerilerinize ıhtıyacım var
IKRAM_01 _Anonimdenim kaç kilo bebişin canım. Bende 35 te gittim 2.300 demişti şimdi 38 im bugün kontrol var. Kaşar peynir muz ceviz ıspanak kilo aldırıyor diyorlar
Mucizemibekliyorum_ _Anonimdenim toz nesquiki sütle içebilirsin ama bence düzenli iç birde gebelik şekerin yoksa bol meyve ye. Birde bilmiyorum biliyor musunuz bilmiyorsanız da YouTube’dan tarif alabilirsin alaca çorbası yap bol bol iç
IKRAM_01 Ozgeunuvar Evet canım arkadaşın dediği gibi genetikte oluyor. Bende zayıfım mesela 2 çocuğum da kolay kolay kilo almazlar. Tm canım söylerim inşallah
IKRAM_01 Ozgeunuvar Canım şuan hastaneden geldim 3 kilo olduğunu söyledi Dr. 38 haftalığım haftaya doğum inşallah. Kaç kilo dedim önce zayıf görünüyor senin diğer çocuklar nasıldı dedi sonrada bakıyım dedi ve 3 kilo olmuş iyi iyi dedi. Bazen usg de yanılmada oluyor en azından tam 3 kilo olur diye düşünüyorum doğuma kadar
mydeno13 _Anonimdenim benim 36 da 2700 mü neydi yani kaşar ne yersem almıyor galiba genetik duam 37.4 ğm ne kadar bilmiyorum 🤷
Nurov Süt içtim ben her gün koca bardak, kaşar, muz meyve vs çok yedim tosunum 4560 kg doğmuştu, bakalım şimdiki napıcak
Busragokhan0911 _Anonimdenim ben yoğurt çok yerdim aşırı. Günde yarım kilo yerdim. Eşim izin vermiyordu kansızlık olacak diye. Engellemese 1 kilo yerdim. Oğlum 38. Haftada 3900 doğdu. 40ı beklemedim. 4ü geçerdi bekleseydim 🫠