Pelinn55 Levotiron kullanan var mı arkadaşlar?Ben 25 haftalık oldum.Doktor bu kapsülün yarısını al dedi dahiliyeye gidiyorum sürekli.Tsh 3.49 çıktı tahlilimde doktor yükseliş var önlem alalım dedi.Böyle sorunu olan var mı,yazabilir mi?
Meliyyke Pelinn55 gebelikte hemen hemen herkeste çıkıyor. Yalnız yarım ilaç size yetmiyor gibi, önlem almak için de 50mg’a çıkarabilirler sanıyorum. Çok yüksek değil tsh değeriniz
Papatyaebru Pelinn55 benimde o haftalarda başladı Şuan 8 oldu değerim ilaç kullanıyorum bakalım düşecek mi bende 36 haftalık oldum inşallah değerlerim normale döner
Kuboss-98 Pelinn55 bende normalde de yüksek zaten . Hamilelikte daha yükseliyor. 5.89 çıkmıştı ilk hamile kaldigimda. Levotiron 25 lik kullandım ama düşürmedi 50 ye çıkardı . En son 3.80 olmuştu düşüşe geçti yani. 10 gün sonra falan tekrar olcturcem. İnşallah sıkıntı olmamıştır hiç birimiz de
Bzbz Benim de hiç Pelinn55 benim de hic tsh sorunum yoktu gebe kaldığım da rutin tahlil yapılırken tsh da bakıldı 2.99 çıktı doktor 25 mg başlayalım dedi sonra düştü 1.73 e 6 haftada bir kontrol amaçlı tsh baktırıyorum bugün baktırdıgımda 1.73 e düşmüştü ama ilaçları bırakmayacağız doktor kontrolünde gebelik bitene kadar devam dedi doktorum 25 mg den gebeliğe bağlı olduğu için şimdilik devam ilaçlara. Gebelik bitince sonlandıracağız o zaman normalmiş bu sonuc 19 haftalığım
Basinc Bzbz bana doğumdan sonra yine kulanacaksin dedi düştüğü halde ve gebelikte çıktı daha önce yoktu bendede
Basinc Pelinn55 evet 38 haftalık oldum 6 aydır kulaniyorum levitrol 100 lük 4 teydi ilaç kulaniyorum her ay endokrinoloji doktoruna gidiyorum endokrologa gidin
Dnyaa56 Pelinn55 benimde gebelikten dolayı TSH 4.4 olmuş 50 mg ilaca başladım dün daha önce yoktu böyle bı sorunum gebelikten dolayı olusmuş
Bzbz Doktorum çok detaylı açıkladı hatta çizelge çıkardı 2.50 e kadar normal dedi ama gebe olduğun için riske atamayız kullanmam gerek dedi o yüzden gebelikten sonra bırakacağım inşallah normal bir insan da 2.50 e kadar normalmiş tıbbı kitaptan özellikle gösterdi