tunahansmom Magvital içmeme rağmen bacak ağrılarım şüddetli olduğu için doktorum Nbt Life Maggsi diye bir ilaç önerdi. Kullanan var mı aranızda ?
merii10 tunahansmom ben kullanıyorum sabh akşam olmak üzere günde 2 kez kullaniyrm güzel bir ilaç ayrıca kabızlığa da.iyi geliyr
Birprensannesi- tunahansmom evet sürekli icmiyodum unutuyodum ama ağrım olunca ve gece kramplarim fazlalasinca iciyidum eben cokgordum faydasını inşallah sizde görürsünüz
merii10 tunahansmom ilk eczaneden almıştım ama sonra trendyoldan yorumların da iyi oldgu bı satıcıdan almıştım arada baya fiyat farkı vardi. tam hatrlamiym ama 20. hafta falndi galiba başladığımda şuan 34 um devam ediyrm
Yaseminnny Geçmiş olsun ben de magosit kullanıyordum hergun duzenli bir sekilde. Bana çok iyi geldi epey hafiflemisti ağrılar ama cok zor içiliyor bende mide bulantisi da yapıyor. Evde ilac bittigi icin 3 gundur icmiyorum kollarım agrimaya basladi bile
tunahansmom Yaseminnny magnezyum gerçekten lazım ya hamilelikte bende onu fark ettim yürürken bile kasılıp kalıyorum ben bazen
tunahansmom merii10 bende 18. Haftadan itibaren magvital kullandım ama pek faydasını göremedim kramplarım şiddetlenerek devam etti doktorum da bugün nbt life magsi yi önerdi adını ilk defa duyunca bi tereddüt ettim ve internetten alma sakın orijinal olmuyor çoğu dedi ondan sordum canım inşallah iyi gelir 🥺🙏🏻
merii10 tunahansmom bn bı eczane sitesinden almıştım hatta aldgm satıcı eczacı oldgu icn bizzat arayıp sordum guvendgm icn aldm yoksa internt satışlarına bnde çok guvenmiyrm şifa olsun isalah
Yaseminnny tunahansmom kesinlikle oyle 3 gün kullanmadim eski halime döndüm hemen bir de sadece agrilar icin değil genel olarak faydali birseymis gebelikte