CansuErman Kızlar sata göre 2 hafta geride olan var mı geç döllenme yaşayan? Sağlık ocaginda sat göre kayıtlı ama geç döllenme olmuş degistiremeyiz artık dediler bişey olmaz dediler
tubik_ CansuErman CansuErman CansuErman sata göre 7+6 olmam lazım ama geç döllenme diye bir hafta geriden geliyorum. 6+6 yız yani. Problem edilecek bir durum değil
gizem-cbn CansuErman banada başta öyle dediler ama ileride bebeğin gelişimi değişti bi anda haftasıyla uyumlu dendi
gizem-cbn CansuErman banada başta öyle dediler ama ileride bebeğin gelişimi değişti bi anda haftasıyla uyumlu dendi
birLinaannesi CansuErman benim de ilkte geç döllenmeydi 18. Haftada düzene girdiğini söyledi doktorum. Şu an 22. Haftadayız kendi haftasıyla uyumlu gidiyor
amayinedeiyiilerledim CansuErman aynı durum bende de var. Doktorum biliyor takibin ona göre yapıyoruz sıkıntı yok ☺️
Gulsahgunhan CansuErman 19. Haftadayız aslında ama geç döllenmeden dolayı gelişim ölçülerimiz 18. Haftaya işaret ediyor . 1 hafta geriden geliyoruz ama doktor önemli değil bebek yeteri büyüklükte sorun yok dert etmwyin demişti :)