AleynaK1 Arkadaşlar 39+1 olduk artık doğurmak istiyorum doğumu başlatmak için bi öneriniz varmı acaba?
Churcill AleynaK1 hurma, adaçayı falan doğumu kolaylaştırır diyolar ama başlatan diye bişey duymadım. Belki sık ilişkiye girmek olabilir mi 🙄 bir de sanırım doktorların yaptığı zar sıyırma işlemi başlatıyor ya da hızlandırıyor emin değilim
mkrgln AleynaK1 ben de 39+0 bugün Hiçbir belirti yok🤣 2 cm açıklık vardı cuma günü yarın belli olacak artık
Babykalamar AleynaK1 herseyi yaptim yedik ictim iliski sicak dus herseyiiii🤣 39+2 de suni fitille basladi dogumum hahaha gelmeyince gelmiyor
Churcill AleynaK1 çatı muayenesinde falan yapıyolar bazen bebeğin kesesinin önündeki zarı sıyırıyolar heralde daha sonra doğum başlayabiliyo. Benim nişanım sancım vardı alttan muayene ettiklerinde zar sıyırma yapmışlar ertesi gün doğum yapmıştım
AleynaK1 Youngmotherr 15 Ocak tahmini doğumum görünüyor yani haftam doluyor inşallah bu hafta doğururum çünkü suni sancı almak istemiyorum bütün sancıyı hastanede çekip o psikolojiye girmek beni çok tedirgin ediyor 🥺
Youngmotherr AleynaK1 ben 40+3 de doğurdum ama ben suyumun gelmesiyle gittim umarım senin de öyle olur tek sıkıntım kendi sancımla gitmiştim ama sancı gelince dayanamadım hiç bir türlü onu öğrenememiştim